• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas zvanično predstavljanje kandidata: Pogledajte ko se našao na izbornim listama SNSD-a

Autor Nikolina Damjanić

Glavni odbor SNSD-a trebao bi na današnjoj sjednici u Gradišci da ozvaniči kandidatske liste za predstojeće opšte izbore. Nosioci lista vladajuće partije u RS za Parlament BiH će biti Radovan Višković, Obren Petrović i Nebojša Radmanović.

 Kandidatske liste SNSD-a za predstojeće izbore Izvor: Srna/Jelena Savić

Među kandidatima za Predstavnički dom su Radovan Kovačević portparol SNSD-a, Snježana Novaković Bursać, Milorad Kojić, Zoran Tegeltija, Sanja Vulić i Srebrenka Golić.

Kada je u pitanju Izborna jedinica 3 za Narodnu skupštinu Republike Srpske, nosilac liste biće Vlado Đajić, generalni direktor Univerzitetsko-kliničkog centra RS, a među ostalim kandidatima je i Mladen Ilić,predsjednik Skupštine grada Banjaluka. 

Kandidati za inokosne funkcije nisu predstavljeni javno, ali nezvanično se pominje da će kandidat za predsjednika Republike Srpske ispred SNSD biti predsjednik stranke Milorad Dodik, a u trku za člana Predsjedništva BiH će aktuelna predsjednica RS Željka Cvijanović.

Glavni odbor SNSD-a, koji će zasjedati danas u Gradišci, daće konačnu potvrdu ko će biti kandidati ove stranke na opštim izborima koji treba da budu održani 2. oktobra.

Rukovodstvo SNSD-a odlučilo je da onaj ko osvoji mandat u parlamentu neće biti u mogućnosti da bude poslanik i direktor nekog javnog preduzeća.

(N1/Mondo)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE