• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić se nije pojavio: Odbornici SNSD-a se provozali gradskim autobusom pa zatražili jeftinije karte

Autor Nikolina Damjanić

Odbornici SNSD-a u Skupštini grada u znak protesta povodom povećanja cjenovnika gradskog prevoza u Banjaluci zatražili su posebnu sjednicu Grada na ovu temu i ponovno razmatranje novih jeftinijih cijena karata.

 GO SNSD traži jeftiniji gradski prevoz Izvor: GO SNSD

Šef kluba odbornika SNDSD-a u Skupštini grada Dragoslav Topić, te odbornici Srđan Amidžić, Zoran Popović i Borivoj Obradović su na pres konferencuju došli gradskim autobusom 9b koji saobraća na relaciji Česma - Centar.

Iako je prvobitno najavljeno da će na pres konferenciji prisustvovati i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci dr Vlado Đajić, on se na kraju nije pojavio zbog obaveza na UKC RS.

"Danas smo na poziv i pritužbe građana Česme iskoristili priliku da posjetimo tu mjesnu zajednicu i da se zajedno sa njima iskoristimo priliku da se provozamo gradskim prevozom i vidimo u kakvim uslovima putuju i koliko su cijene karata", rekao je Topić.

Topić kaže da Banjaluka ima najskuplji prevoz, te uporedio cijene sa nekoliko gradova iz regiona.

"Žao nam je što građani Banjaluke trenutno plaćaju najskuplju kartu u regionu,dok su Sarajevo, Beograd i Zagreb jeftininji. Tražimo da gradonaćelnik već danas sjedne sa prevoznicima i ponudi novu cijenu karata i da se ova tačka već iduće sedmice nađe na vanrednoj sjednici", rekao je on.

Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić

Topić podsjeća da je došlo do smanjenja cijene goriva na pumpama širom Srpske.

"Cijena goriva na benzinskim pumpama je gotovo dostigla tri marke, a očekuje se i dodatni pad. Žao mi je što je većia odbornika glasala za ovo poskupljenje karata, i što se nisu okupili da podrže veća izdvajanja za sport, kulturu i zdravstvo a podigli su ruke za skuplje karte", poručio je on.

Komentarisao je da je odluku o poskupljenju podržalo 16 odbornika, među kojima su i oni iz koalicije okupljene oko SNSD-a (DEMOS, Ujedinjena Srpska, Socijalistička partija Srpske, jedan odbornik Socijalističke partije).

"Pravo svih je da glasaju. SNSD je bio protiv poskupljenja i dokazalo se da smo u pravu", zaključio je Topić 

Izvor: GO SNSD

Saznajemo da su se pomenuti odbornici u autobus koji saobraća iz Česme ukrcali u banjalučkom naselju Borik, iako su na pres konferenciji tvrdili da su bili u Česmi. Prema fotografijama objavljenim na društvenim mrežama Gradskog odbora, vidi se da odbornici ulaze na stajalištu u Boriku. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dani

Kakva sprdačina. Ništa niste bolji od Draška, i on bi isto to radio da je obrnuta situacija. Ne trebaju narodu političke performanse i prepucavanja, trebaju nam ozbiljni ljudi, predani svom poslu i narodu koji ih plaća

СА

Какви сте ви кловнови, да ли сте свјесни, наравно да нисте, јер да јесте радили би нешто корисно. Народ вас плаћа а ви се играте циркуса, шачица сељака која се докопала града и још мисле да су битни и интересантни. У политици сте сви ви који сте неспособни да радите ишта друго, рекао бих срам вас било, али ви образа немате, обични шљам, талог који само у мутном може да опстане..

.?57

@СА za klovnovi si u pravu ali za seljake nisi.Da su pošteni i vrijedni domaćini seljaci zaposeli u te stolice,prosvetara bi Banja Luka a I cijela Republika Srpska.Mozda si mislio na seljačine.

Kebab

Dado "Seljak" Topić je toliko nesposoban, da bez stranačkih drugova ne bi znao naći autobusko stajalište u Česmi

MONDO REPORTAŽE