• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Đokić pozvao Andreu Dorić da podnese ostavku u APIF-u i da se izvini građanima Srpske

Autor Brankica Spasenić

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas da bi bilo "politički moralno" da Andrea Dorić podnese ostavku na mjesto u Upravnom odboru APIF-a, nakon njenih izjava koje se tiču imenovanja na tu poziciju.

 Đokić pozvao Andreu Dorić da podnese ostavku u APIF-u Izvor: UNA TV/screenshot

Dorić je izjavila da je za ovu poziciju bio raspisan konkurs, ali da je nju stranka (SP) podržala, nakon čega je i izabrana.

"Andrea Dorić je iznijela lične stavove u javnost koji nisu tačni i koji nisu u skladu sa principima, politikama i vrijednostima SP-a. SP i ja lično sam oduvijek bio protiv bilo kakvih političkih zloupotreba položaja i tako će i ostati", rekao je Đokić.

On je još dodao da Dorić ostaje član SP, ali da treba da se izvini građanima Republike Srpske.

"Andrea Dorić je imenovana na tu poziciju nakon konkursa raspisanog u skladu sa zakonom i svim važećim procedurama. Ispunjavala je uslove. Nije tačno da je podrška partije kojoj pripada bila osnovni i jedini preduslov, kako je ona navela. Te izjave ovim putem kategorički demantujem. Pozivam Dorić, još jednom, da se zbog svoje nepromišljene i neistinite izjave izvini građanima Republike Srpske i podnese ostavku na svoju poziciju u Upravnom odboru APIF-a", poručio je Đokić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Sve je to Dodik školovao

Jaaa

Samo nece ona na ulicu nego u kancelariju.

..

Tako je trebao i Staša Košarac da podnese ostavku,kada je za vrijeme korone pio sa muslimanima na njihovom rođendanu u vrijeme zabrane okupljanja a njega Dodik nagradi,postavi ga na bolju funkciju.Ne zaboravlja narod ništa.

Hu

Licemerno do zla boga.Vi političari gurate jedni druge na funkcije a onda ako neko javno prizna, kako ide stranački na funkcije,vi ga linčujete.Ko je bliže vatre,taj se i ogrije.Zato je po mesnim odborima,izgibija i ucene.

MONDO REPORTAŽE