• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čubrilović u Prnjavoru: Politika kompromisa i zdravih rješenja

Autor Dušan Volaš

Demos u predizbornu kampanju ide sa politikom kompromisa i zdravih rješenja koji će značiti boljitak za sve građane Republike Srpske, poručio je večeras nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nedeljko Čubrilović.

 Demos izborna kampanja Prnjavor Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Čubrilović, koji je lider Demosa, rekao je na centralnoj tribini ove stranke u Prnjavoru da očekuju veliku podršku građana i ostvarenje ciljeva stranke.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Vladimir Janković kaže da se centralna tribina Demosa održava u Prnjavoru zbog dobrih rezultata ostvarenih na prošlim opštinskim izborima.

"U Prnjavoru smo napravili koaliciju sa Srpskom radikalnom strankom i Srpskom naprednom strankom pa očekujemo da se rezultat u odnosu na 2020. godinu najmanje udvostruči, što je oko 1.200 glasova", rekao je Janković.

Večerašnjoj tribini u Prnjavoru prisustvovao je i nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinice jedan Slobodan Stanarević, koji je pozvao birače da podrže Demos i zajedničke kandidate za najviše funkcije, Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Na tribini u Prnjavoru predstavljeni su kandidati Demosa za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Na Demosovoj kandidatskoj listi iz Prnjavora za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske nalaze se Mile Šljivić, Jovana Jungić, Milorad Kondić i Savko Tubak, a Dragan Preradović za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE