• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opozicija na skupu u Banjaluci: Očekujemo pobjedu na izborima (FOTO)

Autor Nikolina Damjanić

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je na centralnom predizbornom skupu te partije, PDP-a i liste "Za pravdu i red" u Banjaluci da će on i kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić pobijediti na predstojećim opštim izborima.

 Opoziija o očekivanjima za izbore  Izvor: SDS

Šarović, koji je i lider SDS-a, rekao je novinarima da očekuje da će ove stranke imati skupštinsku i parlamentarnu većinu.

„Kampanju smo započeli u Bijeljini i na neki način je zaokružujemo u Banjaluci, pobjednički. Pobjeda je on o što se očekuje, Banjaluka pokazuje da je pobjeda naša, da će nakon izbora Jelena Trivić biti predsjednik Republike, da će Mirko Šarović biti srpski član Predsjedništva BiH, a da ćemo imati skupštinsku većinu da nakon 16 godina skinemo SNSD sa vlasti“, rekao je Šarović u dvorani "Borik".

Kandidat PDP-a za predsjednika Srpske Jelena Trivić istakla je da srpski nacionalni interes u 21. vijeku mora biti mir.

"Mi znamo kako ćemo razvijati Srpsku u miru", rekla je Trivićeva koja očekuje sjajan izborni rezultat večeras okupljenih stranaka i dominaciju kada je riječ o inokosnim funkcijama.

Izvor: SDS

Kandidat liste "Za pravdu i red" Nebojša Vukanović za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici devet, rekao je da će narod 2. oktobra masovno izaći na izbore i izabrati kandidate opozicije.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH za Izbornu jedinicu jedan Branislav Borenović rekao je da će poslije 2. oktobra doći sloboda za cijelu Srpsku i da će liste večeras okupljenih stranaka imati skupštinsku većinu da formiraju vladu u, kako je rekao, interesu naroda.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Milan Radović smatra da građani u Srpskoj znaju da je opozicija na pravom putu i da se bori za njihove interese.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu tri Draško Stanivuković pozvao je birače da izađu 2. oktobra na izbore i glasaju za Šarovića i Trivićevu, kao i za nosioce kandidatskih lista ovih stranaka.

(SRNA/Mondo)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

I ja očekujem sedmicu na lotu a jedva nekad pogodim četvorku

MONDO REPORTAŽE