• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanovićeva u Višegradu: Očekujemo pobjedu kao potvrdu za sve što je urađeno

Autor Dragana Božić

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da su republičke institucije u Višegrad uložile ogromna sredstva i da kao potvrdu za sve što je urađeno očekuje pobjedu SNSD-a.

 Srn2022-9-27_1930909_1.jpg Izvor: Srna/Jovana Borovčanin

"Aktivirali smo velike resurse da bi stanovnici mogli da imaju svoje mjesto koje je postalo i turistička ponuda i jedna od najljepših u cijeloj našoj regiji, ali i sve druge stvari koje su bile neophodne za život naših građana", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Višegradu, gdje je održana predizborna tribina SNSD-a.

Ona je naglasila da Višegrad ne treba da bude mjesto bilo kakve svađe, već mjesto razvoja, okupljanja, pobjede, mjesto koje se može ponuditi cijelom svijetu.

"Ovdje dolazimo sa srcem jer znamo kakvi su poduhvati iza nas, ali isto tako znam da u narednom periodu i ovaj grad, kao i mnoge druge naše lokalne zajednice, očekuje dalji razvoj", istakla je Cvijanovićeva.

Kandidat za narodnog poslanika u Izbornoj jedinici devet Darko Andrić poručio je da je Višegrad za SNSD i da odlučno nastavlja sa započetim projektima, koji su u prethodnom periodu djelimično zaustavljeni na lokalnom nivou.

"Prije svega, moramo da odbranimo Republiku Srpsku, da sačuvamo sve njene vrijednosti, nadležnosti, a onda ćemo razvijati svaku lokalnu zajednicu, pa i Višegrad i regiju i da građani dobiju ono što zaslužuju", istakao je Andrić.

Na javnoj tribini SNSD u Višegradu bili su prisutni i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, kandidati za Predstavnički Dom Parlamentarne skupštine BiH i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske u ovoj izbornoj jedinici. 

(Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sto nema izvjestaja iz opozicije?

Evo u Ugljeviku i Bjeljini i samo SNSD? Juce gasite BN?

MONDO REPORTAŽE