• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Moramo da se okupimo oko Srpske, čekaju nas teška vremena

Autor Dušan Volaš

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će njegov primarni cilj kao predsjednika Republike Srpske biti interesi Srpske i pozvao sve političke faktore na saradnju.

 Dodik: Moramo da se okupimo oko Srpske, čekaju nas teška vremena Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

"Čekaju nas teška vremena, ne ovdje, nego na globalnom niovu", rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu.

On smatra da se treba okupiti oko Srpske.

"Moramo da se okupimo oko Srpske, narod je izabrao i potvrdio sve i na velikom narodnom skupu u Banjaluci, to je bila potvrda narodne volje", rekao je Dodik i zahvalio svima koji su glasali za njega i njegove protivnike.

Ističući da su izborni rezultati pokazali da je dobio podršku naroda, Dodik je izrazio zadovoljstvo što je SNSD u noći izbora kada su saopštavani rezultati bio odgovoran

"Drago mi je što smo bili tačni, ponosan sam na svoje saradnike što nisu podlegli euforiji kao što su neki drugi to učinili", dodao je Dodik i poručio da bez obzira na to kako je ko glasao, svi zajedno treba da se okupe oko Srpske i njenih vrijednosti.

On je istakao da će poruke sa velikog narodnog skupa u Banjaluci staviti za svoje prioritete i da će pokušati da bude predsjednik svim građanima Srpske.

"Pozivam sve političke partije na stabilnost, mir, saradnju, razumijevanje", rekao je Dodik, ukazujući na to da će trebati dosta umijeća svih da se prođe kroz teška vremena koja dolaze, čime će se doprinijeti stabilizaciji života, ekonomije i Republike Srpske.

Dodik je zahvalio medijima na praćenju zbivanja u vezi sa izborima, konstatujući da su izbori pokazali da je Republika Srpska zdrava, zdravo političko društvo, a Srbi u Republici Srpskoj iskusan i zdrav politički narod.

CIK BiH donijela je danas u Sarajevu dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske održanim 2. oktobra.

SRNA

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE