• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U utorak pojačane mjere bezbjednosti u Banjaluci

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Policijska uprava Banjaluka povodom sutrašnje svečane primopredaje dužnosti predsjednika Republike Srpske preduzima pojačane mjere sa ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

 Primopredaja dužnosti predsjednika RS Izvor: Mondo - Željko Svitlica

"Građanima koji budu željeli da prate ovaj događaj ispred Palate Republike savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument.

Iz MUP-a podsjećaju predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane, da je sutra sa ciljem bezbjednosti učesnika skupa na području grada Banjaluka zabranjena upotreba dronova.

Konstitutivna sjednica novog, 11. saziva Narodne skupštine Republike Srpske biće održana sutra, a predsjedavaće joj najstariji narodni poslanik Nataša Radulović.

Radulovićeva će sjednicom, na kojoj će zakletvu položiti novi poslanici, te novoizabrani predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjedavati uz pomoć generalnog sekretara Narodne skupštine Nebojše Zgonjanina i najmlađih poslanika iz tri političke partije sa najvećim brojem mandata - Anje Ljubojević, Aleksandra Trninića i Nebojše Drinića.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE