• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić reagovao na najavu Dodika: Ne treba mi nijedna funkcija, sve što radim je u interesu naroda

Autor Dragana Božić

Ne treba mi nijedna funkcija, sve što radim je u interesu naroda, izričit je direktor UKC-a Banjaluka i narodni poslanik, Vlado Đajić.

 Vlado Đajić o duplim funkcijama Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

On je reagovao na najavu predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

“Nisam željan nijedne funkcije, u svakom smislu sam se dokazao. Što se ovog tiče ništa se ne može posmatrati kao crno ili bijelo. Ostvario sam maksimalan broj glasova, tačnije 29.000 pojedinačnih, odricanje od mandata bi se moglo tumačiti da sam slagao i prevario te glasače. S druge strane na mjesto direktora sam imenovan na osnovu konkursa. Od propalog UKC-a napravio sam najbolju bolnicu u regionu. Da li zbog toga imam pravo da prekinem neviđeni razvoj Kliničkog centra”, upitao je Đajić u izjavi za BL portal.

Đajić ističe da primao je samo jednu platu, jer poslanički dodatak je donirao u svrhe nataliteta. Dodaje da će svakako razgovarati sa Dodikom, kao i da je saglasan sa izjavom Nenada Stevandića da treba razgovarati ko je kakve rezultate napravio.

Podsjećamo, Dodik je danas na svom Tviter profilu potvrdio da će SNSD operacionalizovati stav da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

Nakon Dodikove izjave Vojin Mitrović je podnio ostavku na funkciju ministra komunikacija i transporta BiH, a Milovan Milovanović vratio odbornički mandat u Bijeljini. Takođe, Dražen Vrhovac je odlučio da zadrži mjesto direktora IRB-a, a vratio mandat narodnog poslanika u Narodnoj skupštini.

(BL Portal/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rajko

Najveci problem je odvajanje politicara od fotelje.

Jaaa

Ha, ha,... dobar vic. Zapamticu ga pa na slavi ispricati

MONDO REPORTAŽE