• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Trivić o povlačenju iz politike: Moram da vas razočaram...

Autor Nikolina Damjanić

Potpredsjendica PDP-a Jelena Trivić oglasila se na društvenim mrežama i poručila da se ne povlači sa političke scene RS.

 Jelena Trivić o povlačenju iz politike Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Trivićeva je napisala kako, uprkos "savjetima" da bi trebala da prestane da se bavi politikom, njena volja je sve jača.

"Iako je Narodna volja na izborima brutalno pogažena, čime je pogažen i sam narod, moja volja za boljim, pravednijim i slobodnijim društvom, nije ugušena. Rekla bih da je jača nego ikad. Znam da su mi mnogi iz režima, a naročito njihovi saigrači iz redova opozicije poručivali da se povučem iz političkog života, ali moraću da ih razočaram i prije svega poručim narodu Republike Srpske da "dobronamjerne" sugestije mojih političkih protivnika neću poslušati. One su zapravo znak da treba da nastavim", navela je ona.

Trivićeva ostaje pri stavu da su protekli Opšti izbori, na kojima je bila kandidat za predsjednicu RS ispred PDP-a, pokradeni, te je najavila  da će uputiti nove žalbe u CIK BiH.

"Uvijek mi je bio bitan glas javnosti, naroda, građana, pa imam potrebu da se ovim putem obratim svima vama koji pratite moj rad, da ja ostajem u ovoj borbi. U kojoj formi i formatu, to ćemo vidjeti u mjesecima koji slijede. Pravda je spora ali dostižna. O razmjerama izborne krađe znamo mnogo, ali svaki dan isplivavaju novi dokazi. Uskoro ću objaviti skraćenu verziju žalbe koja je odbačena od strane CIK i Suda BiH, a u kojoj je dokumentovano više od stotinu dokaza o sistemskoj izbornoj krađi i izbornim nepravilnostima. Očekujem da i CIK objavi izvještaj Glavnog centra za brojanje što nisu učinili do danas", zaključila je ona.

Pročitajte i ovo:

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banjalučanin

Naravno ko bi se narodnih para odrekao i pozicija…. Eeeee moja ti

Marko

Generalno PDP struktura je jako rigidna i opasna po RS jer vi tu nemate jaku stranku, nacionalno osvještenu, koja se takmiči u idejama, projektima već nekoliko egoista, vlastelina, koji konstantno udaraju po institucijama RS, izvlače nadležnosti i nose sarajevu, kleveću zemlju u svijetu, glume podobne ambasadama samo zarad neke fotelje

Zole

Ti si bila žrtveno janje Burenovica klana

MONDO REPORTAŽE