• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić traži da Stanivuković podnese ostavku, spreman je ako treba da "SPASI BANJALUKU"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić pozvao je Draška Stanivukovića "da jednom bude iskren i dosljedan svojim izjavama" i podnese ostavku na mjesto gradonačelnika Banjaluke.

 Đajić traži da Stanivuković podnese ostavku, spreman je ako treba da "SPASI BANJALUKU" Izvor: Mondo/Slaven Petković

Đajić je novinarima u Banjaluci rekao da je, prema informacijama koje ima iz PDP-a, izjava Stanivukovića da će podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika Banjaluke velika obmana i laž.

"Vidjećemo već sljedeće sedmice kako će se svim sredstvima grčevito boriti da ostane na tom mjestu, okrivljujući sve i svakoga, samo ne sebe, iako je najveći krivac za stanje u kojem se Banjaluka danas nalazi", rekao je Đajić, prenosi Srna.

Pročitajte

On smatra da u Banjaluci postoji najmanje 30.000 ljudi koji su sposobniji i obrazovaniji od Stanivukovića i koji bi bolje vodili grad.

"Već se sada spekuliše sa nekim imenima, kao što je Goran Talić, Mladen Ilić, Srđan Amidžić, Saša Trivić, pa i Jelena Trivić i Milan Radović", rekao je Đajić.

On je istakao da je spreman da se kandiduje za mjesto gradonačelnika, ako bude, kako kaže, u interesu spašavanja Banjaluke, jer je stanje postalo nepodnošljivo.

Stanivuković je nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada u srijedu izjavio da razmišlja sa svojim timom "o izborima u Banjaluci".

"Građani ne zaslužuju ili mene kao gradonačelnika ili njih kao skupštinsku većinu, jedno s drugim ne ide. Ja nemam problem da svoj mandat stavim na raspolaganje i da se bira novi gradonačelnik, možda se i kandidujem. Ovakvo maltretiranje nije dostojno najvećeg grada Srpske", rekao je on.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Ti nisi u stanju jednu garažu napraviti za 5 godina i ti nekog da spašavaš

Crta

Drogoš

Bob Rock

:)))

MONDO REPORTAŽE