• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS održao protest nadomak kuće Željka Dubravca: "Vrati nam mandat" (FOTO/VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Prelazak Željka Dubravca, doskorašnjeg člana DNS-a, u novoosnovanu partiju Jelene Trivić Narodni front izazvalo je bunt među članovima njegove bivše stranke

 Protest DNS protiv Željka Dubravca Izvor: ATV/screenshot

Izrevoltirani prelaskom Dubravca kod Trivićeve danas su se okupili u blizini njegove porodične kuće u Donjoj Jošavci, nadomak Čelinca, prenosi ATV.

"Željko Dubravac kaže da ima principe i moralnu obavezu prema svojim glasačima, a njegovi principi su nekoliko hiljada maraka. On je tako jeftin iz razloga što se nije potrudio da osvoji mandat, već ga je dobio od DNS. Njegov jedini princip i moralna obaveza mora biti da nam vrati mandat jer smo mu ga mi dali" kaže Predrag Nešić, poslanik DNS i Narodnoj skupštini Republike Srpske.

"Okupili smo se ovdje da tražimo samo ono što nam pripada, a to je mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Narod Čelinca i banjalučke regije je dao mizernu podršku Dubravcu i on se sada prodao Jeleni Trivić na osnovu podrške koju ima DNS," rekao je Dobrica Kucalović, član Glavnog odbora DNS.

"Dubravac je neko kome je DNS pomagao kad god mu je bilo teško, a on je ovako vratio. I u posljednjoj kampanji on je ponovo koristio slogan "Riječ je riječ", a sada se vidi koliko njegova riječ vrijedi" rekla je Jelena Orašanin, članica Glavnog odbora DNS.

"Jelena Trivić je godinama nas optuživala da smo trojanski konj i da želimo da uništimo opoziciju, a sada upravo ona uništava SDS i PDP, a Demokratski narodni savez ide svojim putem i vodi svoju politiku kojom radi dobre stvari za Republiku Srpsku" rekla je Zagorka Burkanović, članica Predsjedništva DNS.

Podsjećamo, Dubravac je izabran za narodnog poslanika kao kadar DNS-a. Na terenu je bila i policija, koja okupljenim nije dozvolila da se približe kući Željka Dubravca.

(Mondo/ATV)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE