• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Protiv režima, simbioze i kalkulacija": Jelena Trivić registrovala Narodni front

Autor Nikolina Damjanić

Jelena Trivić zvanično je registrovala Narodni front kao politički subjekat u Republici Srpskoj.

 Jelena Trivić registrovala Narodni front u RS Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Trivićeva je posljednjih mjesec dana u svojoj mini "političkoj turneji" okupljala članove za svoju stranku širom Srpske. Tako su neka od imena koja su joj se pridružila Slobodan Stanić, Radislav Dončić, Željko Dubravac, Dijana Ješić...

Prelazak članova "u front" Jelene Trivić teško je pao PDP-u, ali i DNS-u. Prelazak narodnog poslanika Željka Dubravca je izazvao oštre reakcije DNS-a iz kojeg su, kako tvrdi Trivićeva, najavili i protest ispred njegove kuće. Trivićeva nije ostala dužna, te je "zaprijetila" kontramitingom ukoliko protest DNS-a ne bude osiguran.

Bivša potpredsjednica PDP-a zvanično je potvrdila registrovanje Narodnog fronta na društvenim mrežama i najavila "borbu protiv režima".

"Baš juče bio je dan koji je i simbolično ukazao na potrebu i dao dio odgovora na pitanje zašto smo krenuli u formiranje Narodnog fronta, fronta ljudi koji su shvatili da za Republiku Srpsku više nema vremena za političke “mudrolije” i zamajavanje naroda: ili ste za ili protiv režima, ili ste za ili protiv kriminala, ili ste za ili protiv korupcije, ili ste za ili protiv uzurpacije institucija, ili ste za ili protiv uništavanja ekonomije, raseljavanja zemlje…. Narodni front je jasno i nedvosmisleno protiv svega toga, beskompromisno, odlučno, hrabro i bez trunke kalkulacije. Političke kalkulacije, simbioze, saradnje i pomaganja režimu nisu koncept koji zagovara Narodni front. Naprotiv! Takvi koncepti su već dugo vremena samo olakšavali režimu da opstaje, dajući mu legitimitet za lažni i isfolirani patriotizam, krađu izbora u više ciklusa, korupciju koja je izjela esenciju ovog društva. Ustvari dajući mu legitimitet da obesmisli život u Republici Srpskoj. Nacionalno jedinstvo ‘da’, ali samo sa onima koji imaju dobre namjere za Otadžbinu. Režim takve namjere nema i valjda nam je svima do sada to trebalo biti jasno”, poručila je Trivić.

 (MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Jelena bi trebala da se bavi politikom u SAD jer je ona svakako njihova marioneta.,ovdje nema sta da trazi. Umjesto da se zalaze za interese RS ona se zalaze za interese zapada.,a opet to nikako nije u interesu gradjana RS

Jaaa

Ogromna partija. Svi članovi će biti u glavnom odboru

RS

Triviceva je prodana dusa zapada. Finansiraju se iskljucivo od sredstava stranih drzava i organizacija.,pa se onda zapitajte cija ona to misljenja i politiku zastupa. A do sad smo naucili sta nam zapad zeli!!!

MONDO REPORTAŽE