• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP burno reagovao na prelazak Dončića u Narodni front: Sramna izdaja, preletač, papak…

Autor Brankica Spasenić

Partija demokratskog progresa danas je burno reagovala na prelazak njihovog poslanika u NSRS Radislava Dončića u novoosnovani Narodni front Jelene Trivić.

 Branislav Borenović Izvor: PDP

Dončić se o ovom prelasku oglasio na svom Facebook profilu, navodeći da PDP napušta nakon 23 godine i da mu je to bila jedna od najtežih odluka, a Trivić je ubrzo prokomentarisala da je Dončić iskren opozicionar, i da je “iznio ogroman teret tokom prethodnih izbora kada su se neki sklonili u zavjetrinu, čekajući ishod”.

U PDP-u nisu krili iznenađenje i razočarenje ovakvim raspletom.

Preletač je preletač, izdajnik je izdajnik, a sada je jasno da je među njima i već bivši poslanik PDP-a, Radislav Dončić, koji je postao dio katastrofalne političke pojave, po čemu je Republika Srpska nažalost poznata već godinama, a zove se „papci“. Prije nego što ovim saopštenjem zatvorimo njegovo poglavlje, želimo da podsjetimo Dončića čega smo se mi sve odrekli na njegovo insistiranje da bismo mu dali šansu da postane poslanik”, saopšteno je iz PDP-a.

Uptali su ga “da li je tačno da se iza ovih ‘poštenih odluka’ kriju desetine hiljada ‘razloga’, koji su zapisani na cjenovniku političke pijace”.

“Jesu li ti „razlozi“ dovoljni Dončiću da ne smije pogledati u oči svoje dojučerašnje kolege i jasno reći koji je njegov put, nego se kukavički krije iza objave na društvenim mrežama? Jesu li dovoljni za izdaju partije i ljudi koji su mu dali šansu i punu podršku u svakom, ali baš svakom smislu da predvodi listu i tako uđe u Narodnu skupštinu? Vidimo da je potražnja na političkom tržištu još uvijek aktuelna i nažalost traje već više od deceniju i uvijek ostaje ključno pitanje za sve, pa i Radislava Dončića – da li obraz ima cijenu? Za neke od nas nema, ali očigledno ima onih čiji se obraz i čast mogu kupiti. Ima očigledno onih koji pričaju o nevjeri, a vjeru za večeru prodaju, simbolično, u vrijeme najvećeg hrišćanskog svetkovanja. Juda koji se prodaju za par srebrenjaka je bilo i biće, ali znamo kako ostaju upisani u istoriji”, navodi se u saopštenju iz PDP-a.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Nije preletio već pobjegao o tebe i crNjadka

rimtutituki

kme, kme

Ico

Ovo su sve rezlutati tvog lizanja sa Draškom Branislave Borenoviću

Zole

Ka vam Draško ode možete ispregati zapregu

MONDO REPORTAŽE