• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neslaganja oko dnevnog reda: Upitno održavanje sjednice Savjeta ministara BiH i Vlade Hrvatske

Autor Dragana Božić

Vlada Hrvatske tražila je da sa dnevnog reda sutrašnje zajedničke sjednice sa Savjetom ministara budu skinute tačke koje se odnose na izgradnju centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori, kao i na sukcesiju bivše SFRJ, saznaje Srna.

 AA-20230315-30571541-30571539-VIJECE_MINISTARA_BIH_UTVRDILO_NACRT_ZAKONA_O_BUDZETU_ZA_2023_U_IZNOSU_NESTO_VECEM_OD_13_MILIJARDE_KM.jpg Izvor: Anadolija/Samir Jordamović

Traženo je i da bude skinuta tačka koja se odnosi na inicijativu za potpisivanje sporazuma između Savjeta ministara i Vlade Hrvatske o saradnji u oblasti informacionog društva i elektronskih komunikacija.

Prema saznanjima Srne, održavanje zajedničke sjednice Savjeta ministara i Vlade Hrvatske, koja je zakazana za sutra u Zagrebu, moglo bi doći u pitanje upravo jer je sa dnevnog reda povučena tačka koja se odnosi na izgradnju odlagališta za radioaktivni otpad i istrošeno nuklearno gorivo na Trgovskoj gori.

Ovo pitanje kao jednu od tačaka dnevnog reda delegirao je Savjet ministara na prijedlog Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE