• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovan policajac koji je veličao "Oluju" uz ustaški pozdrav

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH suspendovala je policijskog službenika koji je na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavio fotografije na kojima se veliča zločinačka akcija "Oluja" uz ustaški pozdrav "za dom spremni".

 Policajac koji je veličao Oluju Izvor: Twitter

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić potvrdio je Srni da je policajac suspendovan do kraja postupka za utvrđivanje odgovornosti

Nešić je rekao da je odluka o suspenziji donesena nakon što je Direkciji iz Ministarstva bezbjednosti, a na njegov zahtjev, proslijeđen materijal iz kojeg se vidi da ovaj policijski službenik veliča akciju "Oluja" u kojoj je izvršen Pogrom nad srpskim narodom u Republici Srpskoj Krajini.

"Zadovoljan sam ekspresnom reakcijom Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, jer je ovim pokazano da se može djelovati efikasno, profesionalno i u okviru zakona", dodao je Nešić.

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara očekuje da odluka o suspenziji neće biti privremena mjera, poručivši da u policijskim agencijama nema mjesta onima koji su zadojeni mržnjom.

Na više fotografija koje su objavljene na "Fejsbuku" vidi se kako policijski službenik veliča "Oluju". Tokom Pogroma hrvatske snage protjerale su više od 220.000 Srba, a ubijeno i nestalo 1.869 Srba,kao i fotografija muškarca koji na leđima ima istetoviran ustaški pozdrav "za dom spremni".

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maknite

Maktnite ove hrvatske neonaciste iz drzavnih institucija zauvijek

Jaaa

Završiće se kao i svaki put, Ćirko suspenzovan si

MONDO REPORTAŽE