• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik u dvodnevnoj posjeti Mađarskoj, sastaće se i sa Orbanom

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje u dvodnevnu posjetu Mađarskoj.

 Srn2022-10-13_163791_0.jpg Izvor: Srna

Tokom dana sastaće se s episkopom budimskim Lukijanom, a potom će u zgradi Tekelijanum u Budimpešti otvoriti manifestaciju "Srpski dani".

Srpska pravoslavna Eparhija budimska donijela je odluku o osnivanju manifestacije "Srpski dani" koja će trajati cijeli oktobar.

Drugog dana posjete Mađarskoj, predsjednik Republike Srpske sastaće se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

@CA. Cilj zapada je da potamani sve pravoslavce.,to vise nije nikakva tajna. Zato nas ne dozivljavaju kao drzavu jer zele da nas uniste. Medjutim Dodik je izabrao da se prikloni slobodnom svijetu a ne hegemoniji i to je naj bolja odluka koju je mogao da donese. Zapadno vrijeme je pri kraju i ceka ga krah koji zasluzuje. A kad se konacno desi onda cemo i mi imati priliku da se razvijemo i napredujemo kao drzava. Nemojte zaboraviti da je Dodik od Putina dobio naj veci orden koji stranci mogu primiti od Rusije sto govori da sad i mi imamo prijatelje. A imati silu kao sto je Rusija na svojoj strani nije sala. A sto se tice tih pasosa koje spominjes.,mislim da u narednih godinu do dve svi ce se oni vratiti nazad jer put koji je evropa izabrala je put propasti. Dok jos imaju para koje su nakrali od svijeta mogu da krpe svoje rupe ali i to je pri kraju. Sad vec lagano krece recesija u EU jer nemogu da pljackaju Afriku vise ni ostatak svijeta a ostali su i bez zile kucavice svoje privrede tj Ruskog gasa i ostalih fosilnih goriva na kojima su gradili carsto. Uskoro ce evropljani da bjeze u zemlje kao sto je Srbija, Madjarska pa cak i Republika Srpska da pobjegnu od onog sto ce ih snaci kad se drzavne kasice isprazne.

Hmm

@RS Sve je bilo manje vise OK, dok nisam procitao ovu poslednju recenicu, a onda me je nesto potjeralo na WC.

Jole

@CA. Svi misle da bi neko drugi od RS napravio kao nesto bolje a niko ne razumije da mi nismo Rusija ili Afrika koje imaju rudna i ostala bogatstva na kojima grade bolji zivot niti smo zapad da zivimo na grbaci drugih zemalja. Mi smo mala zemlja koja je vjestacki napravljena od strane zapada i kojoj je jos 90ih unisten svaki potencijal za razvoj. Obzirom cim raspolazemo mi zivimo naj bolje sto mozemo. Ne kazem ja da je Dodik postenjacina daleko od toga. Ali cinjenica je brani RS i da se zalaze za njene vitalne interese.,koji su njegovi motivi meni nije bitno. Znam samo da je aternativa Dodiku 100000000 puta gora jer su svi kupljeni dolarima.

СА

Јоле може ли се преживјети на тим сендвичима. Лик који пипе хвалоспјеве о Додику је за посматрање у најмању руку. И питање, гдје нам је та Република Српска, гдје је. Имају је само фотељаши и функционери као Додик, нама осталима пасош, лична и химна је БиХ, гдје год мрднеш ти си босанац или бошњак, дакле РС званично у свијету не постоји

Jole

Mogu pricati za Dodika sta hoce ali cinjenica je da nas je spasio od pederluka.,bolestina umova.,gubitka nase republike i da jaca veze naseg naroda sa normalnim ostatkom svijeta., a ne sa ovom bolesnom koalicijom G7 koja unistava sve cega se dohvati.

MONDO REPORTAŽE