• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivićeva: Opoziva gradonačelnika neće biti, Dodik ne da Stanivukovića (VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta rekla je danas da neće potpisati peticiju za opoziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića jer je organizuje SNSD.

 Jelena Trivić opoziv Draška Stanivukovića Izvor: Mondo/Slaven Petković

Trivićeva je, odgovarajući na pitanje za MONDO, rekla da skupštinska većina u Banjaluci ima svojih 16 ruku, te da ona niti bilo ko neće da se miješa u taj posao.

Ona smatra da do opoziva gradonačelnika Stanivukovića neće doći, jer postoji saradnja sa Miloradom Dodikom, predsjednikom RS.

"Mi smo najviše razočarani radom sadašnjeg gradonačelnika, jer sve što je obećao pred izbore nije ispunio, ali mi se nećemo upuštati u potpisivanje toga, reagovaćemo tek kasnije kada to bude tema. Ali, (Milorad) Dodik ne da Stanivukovića, jer je očigledno da tu postoji određena saradnja", navela je Trivićeva.

Napominje da je aktuelni gradonačelnik pogazio sva predizborna obećanja.

"Nema više bate i seke, idu svi regulacioni planovi, evo i ova rupa je iznikla (zgrada pored Saveza sindikata), pogažena su sva obećanja, zapošljavanje je netransparentno i prekomjerno. Ali, naše ruke neće biti te koje izglasavaju opoziv, do koga neće doći".

Podsjećamo, aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je ponovnu kandidaturu na lokalnim izborima 2023. godine, dok je predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić svojim izjavama za medije najavila da "neće biti iznenađenje ako se i ona kandiduje za tu poziciju".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE