• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Dodik: Nismo vezani za Ameriku, sankcije nas uopšte ne zabrinjavaju

Autor Dušan Volaš

Sin predsjednika Republike Srpske Igor Dodik izjavio je da ga odluka američkog Ministarstva finansija da uvede sankcije njemu i njegovoj sestri nije nimalo potresla, već ga je prilično nasmijala.

 igor dodik Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Sankcije su nam uveli jer smo povezani sa našim ocem. Ne znam da li su u Americi djeca povezana sa ocem, ali ovdje je porodica stub svega. Porodica je svetinja", rekao je Dodik novinarima.

On je naveo da su optužbe da se bavio podmićivanjem tokom izbora čista laž, poručivši da ne znam kako sebi neko može da daje za pravo da bez bilo kakvog dokaza ili argumenta saopšti tako nešto.

"Sjedio sam i sjedim sa svima bili u vlasti ili opoziciji i sjediću i dalje. Američki predstavnici kao i njihovi sateliti su me obilazili i pokušavali da traže nešto od mene i da im učinim neke stvari...Čim nisi njihov podanik onda si neprijatelj jer tako oni funkcionišu, njima je korupcija polazna tačka za sve", rekao je Dodik.

On je ukazao da je više ljudi sada na crnim listama nego što na njima nije.

"Toliko o tome koliko je to važno", rekao je Dodik.

On je istakao da je sramno za jednu silu kakvom se Amerika predstavlja da laže i obmanuje građane Republike Srpske.

"Jedan restoran im je faktor za listu. To pokazuje koliko su nemoćni i jadni kad se hvataju za bilo šta samo da pokažu kakve su dase", rekao je Dodik.

On je naveo da su svjesni da ne mogu da slome njihovog oca Milorada Dodika koliko god imali namještenih procesa, saradnika na ovim prostorima, novca i lažne moći.

"Samo su nam potvrdili da je politika koju vodi naš otac, najbolja politika po Republiku Srpsku, jer vrlo dobro znamo kako je i na koji način na ovim prostorima Amerika sprovodila agresiju. Moja porodica i ja nismo nikako vezani ni za Ameriku ni za bilo šta što ima veze sa njima pa nas te sankcije uopšte ne zabrinjavaju", rekao je Dodik.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE