• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić u vojničkoj uniformi podnio zahtjev za poboljšanje prava boraca nadležnom ministarstvu

Autor Nikolina Damjanić

Poslanik Narodnog fronta u NSRS Radislav Dončić danas je predao u Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Srpske zahtjeve sa nedavnog skupa u Banjaluci o kojima, kako kaže, nije razgovarao sa predstavnicima Boračke organizacije Republike Srpske (BORS).

 Dončić zahtjev za prava boraca Izvor: Narodni front

"Oni su u ranijim izjavama navodili da su borci zadovoljni i da ja radim samoinicijativno. Ali, vidjećemo da li BORS radi u interesu svih boraca. Ja smatram da ne radi i da se bave nekim drugim pitanjima", rekao je Dončić novinarima.

On je naveo da zahtjevi koje je podnio resornom ministarstvu nisu nerealni i da se odnose na reviziju boračkog staža, rješenja i spiskova, povećanje boračkog dodataka na sedam KM za svaki mjesec učešća u ratu i da se u roku od mjesec dana zaposle sva djeca poginulih boraca.

Dončić je rekao da je ova revizija potrebna i da se time rješava mnogo stvari u korist boraca, koji su, kako kaže, u teškoj situaciji.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jole

Sram ga bilo. Prodo je i sebe i osramotio one koje predstavlja svojim izjavama i postupcima. Ljudi koji su dali svoje zivote za ovu drzavu sad se u grobu prevrcu zbog ovakvih kao doncic

Deda

Nemogu da shvatim...boracko vodstvo...i njihove izjave...sram vas bilo..bitno je da ste se vi uhljebili...i ovog postenog coveka zelite prikazati...da nije predstavnik boraca...pa svi borci misle kao Dončić...jedino rukovodstvo daje izjave kao da se politicari...pa zar nije rukovodstvo trazilo na pocetku ove godine 5 km po mesecu ,,ucesca,,u ratu...i gde je to...ispunjeno i kome..

Mare

Poboljšana su njegova prava itekako. Ne bi pravio budalu od sebe bez debele apanaže

MONDO REPORTAŽE