• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nešić nakon skupa podrške Palestini u Sarajevu: Pokrenuću pitanje odgovornosti Lejle Čopelj

Autor Dušan Volaš

Nešić je poručio da neće tolerisati podršku bilo kojoj terorističkoj organizaciji bez obzira na to da li je riječ o Srbima, Hrvatima ili Bošnjacima

 Nenad Nešić Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Nedopustivo je da se pripadnici Ministarstva bezbjednosti nalaze na skupovima gdje su istaknute nedozvoljene zastave i gdje se podržavaju određene terorističke organizacije. Pogotovo je nedopustivo da takvim skupovima prisustvuju ljudi koji se nalaze na čelu Odsjeka za borbu protiv terorizma", rekao je Nešić, reagujući na skup podrške Palestinskoj upravi održan u Sarajevu kojem je prisustvovala i Lejla Čopelj.

Nešić je poručio da neće tolerisati podršku bilo kojoj terorističkoj organizaciji bez obzira na to da li je riječ o Srbima, Hrvatima ili Bošnjacima i poručio da će već u ponedjeljak pokrenuti pitanje odgovornosti Lejle Čopelj, uvažavajući sva njena prava.

"Ukoliko utvrdimo da je prekršila zakone i da je prisustvovala skupu mimo pravila koja važe za državne službenike i pripadnike Ministarstva bezbjednosti, sankcionisaćemo je u skladu sa zakonom i predviđenim propisima", rekao je Nešić za RTRS.

On je istakao da je obaveza Ministarstva na čijem je čelu da brine o bezbjednosti i da je to prioritetni zadatak.

"Ako danas neko podržava skupove na kojima se nalaze terorističke zastave, takvima nije mjesto u Ministarstvu bezbjednosti, i ne samo da nije mjesto, već je potrebno preduzeti određene mjere protiv takvih osoba", poručio je Nešić.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE