• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vozač gradonačelnika Bijeljine otišao u penziju, a evo kako se Petrović s njim oprostio (FOTO)

Autor Nikolina Damjanić

Gradonačelnik Bijeljine navikao je već javnost na neobično ponašanje koje se kosi sa političkim šablonima. To pokazuje i način na koji je u penziju ispratio Ljubomira Matića, dugogodišnjeg vozača u kabinetu gradonačelnika Bijeljine.

 Ljubiša Petrović priredio iznenađenje svom vozaču Izvor: Ljubiša Petrović/Facebook

Matić je krajem 2023. godine napravio posljednje kilometre na poslu vozača gradonačelnika a priređen mu je pažljiv ispraćaj u penziju.

Petrović se na društvenim mrežama veoma emotivno oprostio od dugogodišnjeg službenika gradske uprave. Matiću je priređeno slavlje uz tortu u obliku automobila, dobio je medalju i sliku na kojoj su on, gradonačelnik i automobil.

"Ne sjećam se da sam više “knedli progutao” nekada do tog dana, ne pamtim kada su mi oči bile pune suza, a da nije zbog emocije koju izazivaju djeca, ne znam da mi je ikada bilo teže da održim govor i obratim se, do tog dana kada je Ljubo odlazio u penziju", kaže Petrović.

Ljubomir Matić je od 1993. godine do danas vozio ukupno šest načelnika/gradonačelnika Bijeljine.

"Na stranu što je tačan u minut, što mi je vozilo kako moje tako i službeno uvijek bilo besprijekorno čisto, što kada Ljubo vozi osjećao sam se uvijek bezbjedno, stizao na vrijeme, zaticao uredno parkirano vozilo u takvom položaju da je bilo lako otpatkirati se, već što smo se sporazumijevali očima, uvijek je bio tu, motrio, znao šta kada treba reći i naprosto mi je čitao misli. Vodio je Ljubo računa i gdje sam, jesam li uspio šta pojesti, i dođe tako sam i donose obrok uz riječi: gradonačelniče, pogledaj koliko je sati, još nisi doručkovao", opisao je Petrović saradnju sa Ljubomirom.

Obećao je da će ga on lično voziti na aerodrom kada bude krenuo u posjetu rodbini u Njemačkoj.

"Iako sam ja tog dana bio tužan jer Ljubo odlazi u penziju, radost sa druge strane je bila najveća kod njegovih unuka, jer takvog deku čovjek samo može poželjeti. O ovakvim ljudima treba pričati i ovakvi primjeri moraju biti u fokusu zdravog društva! Dobri moj Ljubo, legendo i šmekeru, ovako zvanično srećna Nova godina i da 2024. godine ispuniš obećanje i sa svojom Biljom otputuješ kod sestre u Njemačku, a za vozača nemoj brinuti, lično vas ja vozim do aerodroma kao što si ti mene više puta do sada".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE