• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Strani đavo ne spava": Stevandić tvrdi da se dogovor iz Laktaša pokušava rasturiti

Autor Dragana Božić

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić upozorio je da se dogovor stranaka u vlasti na nivou BiH iz Laktaša pokušava rasturiti i BiH uvesti u nered i sukobe.

 Stevandić tvrdi da se dogovor iz Laktaša pokušava rasturiti Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

"Prošla su tri dana od dogovora sa (predsjednikom HDZ-a BiH Draganom) Čovićem i `trojkom`. Bio sam skeptik, ali su na sastanku svi bili konstruktivni i odgovorni, svjesni značaja unutrašnjeg dogovora i stabilnosti. Ali đavo, uglavnom strani, ne miruje", napisao je Stevandić na društvenoj mreži "Iks".

Lideri političkih stranaka koje učestvuju u vlasti na nivou BiH na sastanku u Laktašima 18. januara postigli su značajan napredak o pitanju Izbornog zakona BiH koji će se finalizirati tokom februara, a postignut je i važan iskorak o ključnim pitanjima vezanim za evropski put BiH, saopšteno je iz SNSD-a nakon sastanka.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je sastanak predstavnika vlasti na nivou BiH u Laktašima bio korektan, jedan od produktivnijih i da je sad najvažnije da se ono što je dogovoreno o Izbornom zakonu i implementira. 

(Srna/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Zapadu nije u interesu ni da mi zivimo u slozi ni da se razvijamo kao zemlja. Sto su veci unutrasnji problemi to je njima lakse da nama manipulisu. Ali karma je ####.,sve se vraca sve se placa.

MONDO REPORTAŽE