• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toalet-papir politika: Stanivuković i Đajić se opet prepucavaju video snimcima (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Politički sukob i prepucavanje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i direktora Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlade Đajića opet su eskalirali i to na terenu gdje se obojica osjećaju komotno: društvenim mrežama.

 Đajić i Stanivuković Izvor: MONDO

Gradonačelnik Draško Stanivuković najavio danas da će Grad  Banjaluka donirati Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske najosnovnija sredstva za rad koja im, kako tvrdi Stanivuković, nedostaju.

"Kao najveći grad Republike Srpske pokazaćemo odgovornost. Sve više čujemo pritužbe naših građana da na UKC-u nedostaju gaze, vate, flasteri i sva druga osnovna sredstava. Tražićemo spisak i sve što bude potrebno sa ljubavlju i radošću ćemo donirati. Spremni smo da u deceniji uspona u kojoj se nalazi Banjaluka, pokažemo i humanost. Banjaluka je grad bez podjela, grad sa puno ljubavi i poštovanja i uvijek iznad političkih podjela. Tu smo za sve", rekao je Stanivuković dan nakon što je "preživio" lažnu dojavu o postavljenoj bombi u Gradskoj upravi.

"Mi planiramo da kupimo svu opremu UKC-u, iako je Đajić sveo političku borbu na ličnu, Banjaluka će izvršiti donaciju vata i toalet papira, te svega što nedostaje", izjavio je, između ostalog, Stanivuković.

Za dojavu je optužio upravo svog glavnog političkog neprijatelja, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Vladu Đajića.

Pročitajte i ovo

Očekivano, poruku o donaciji toalet papira i drugih materijala Stanivuković je saopštio u video snimku koji je objavio sajt banjaluka.rs.ba, ranije poznat kao sajt cijele Gradske uprave, а danas u najvećem broju slučajeva objavljuje isključivo vijesti koje se tiču gradonačelnika i njegovih saradnika.

Nešto ranije Stanivuković je objavio da je pozvan na saslušanje povodom krivične prijave protiv Vlade Đajića za krivična djela klevete i iznošenja ličnih ili porodičnih prilika.

Publika poznatog političkog šoua u Banjaluci nije dugo čekala na odgovor Vlade Đajića. U njegovom video snimku (takođe na Fejsbuku) kaže da ga je tužba gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića podsjetila na prvu Stanivukovićevu tužbu koja se odnosila na korišćenje navodno neispravnog kiseonika u UKC RS,.

"Mnogo je laži izrečeno o meni, ali nikada nikoga nisam tužio. Javna sam ličnost, muškarac, spreman da to istrpim. Stanivuković želi da skrene pažnju sa veoma ozbiljne tužbe predsjednika Skupštine grada Ljube Ninkovića protiv njega, odnosno krivične prijave zbog sumnje za pronevjeru više miliona gradskog novca i nenamjensko trošenje", tvrdi Đajić.

Direktor UKC RS i (još uvijek) prvi čovjek gradskog SNSD-a nije rekao da li možda planira da pokrene novi opoziv gradonačelnika ili "oživi" onaj od prošle godine, za koji se nada da će biti zaboravljen.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE