• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši predsjednik "Poligrafa": Zoran Talić pristupio Selakovom SPS-u

Autor Dragana Božić

Bivši predsjednik političko-građanskog fronta "Poligraf" Zoran Talić pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske, a dobrodošlicu mu je poželio lider SPS-a Goran Selak.

 Srn2024-2-3_1423655_0.jpg Izvor: SRNA/Milomir Savić

Na konferenciji za medije u prostorijama Glavnog odbora Socijalističke partije Srpske obratili su se danas lider SPS-a Goran Selak i Zoran Talić, koji je izrazio zadovoljstvo zbog pristupanja ovoj partiji.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak rekao je da je danas ovoj partiji pristupio bivši predsjednik Političko-građanskog fronta "Poligraf" Zoran Talić sa svojim saradnicima.

"Talić sa svojim saradnicima predstavlja pojačanje za Gradski odbor SPS-a Banjaluka gdje će zajednički raditi na razvoju gradske organizacije, jačanju SPS-a i razvijanju grada Banjaluke i Republike Srpske", istakao je Selak na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Selak je rekao da je Talić prihvatio poziv da bude dio SPS-a i da zajedno vrate dostojanstvo Banjaluci, kojoj trebaju mladi, vrijedni i iskusni ljudi, te da ponude najbolji program za razvoj Banjaluke.

Talić je rekao da će nastojati da neke ranije i današnje dogovore sa Selakom implementira u buduće programe za razvoj Grada Banjaluke i Republike Srpske.

On je rekao da je razgovarano o tome da pokrenu inicijativu za partnerstvo s ciljem razvoja Banjaluke i Republike Srpske, te da su vrata SPS-a za razgovor otvorena svim političkim partijama, privrednicima, poljoprivrednicima i organizacijama. 

(Srna/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE