• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanja Vulić u jutarnjem programu: "Ne bih smjela javno, ali postoje saznanja o pripremi atentata na Dodika"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da postoji informacija "iz krugova američke Ambasade o spremanju atentata na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika".

 Sanja Vulić, atentan na Dodika. Izvor: RTRS

"Iako ovo ne bih smjela javno reći, imam odgovornost da to kažem. O spremanju atentata na Dodika i obavještajne strukture imaju saznanja", rekla je Vulićeva jutros u Jutarnjem programu RTRS-a.

Napravila je poređenje sa ubistvom Nikole Gardovića u Sarajevu 1. marta 1992. godine i tvrdi da su čak stabla kod Suda BiH posječena zbog snajperista.

"Pitanje je ko će biti od nas novi Gardović. Zato su posjekli stabla kod Suda BiH, tačno za snajperski pogled", navela je Vulićeva.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ovo nije šala.,ako je tacno a moglo bi biti vrlo lako, to znaci da zapad i dalje ne odustaje od svoje namjere da nas unisti kao narod i drzavu. Ovo nije moguci napad na Dodika nego na instituciju i suverenitet Republike Srpske. Imajte mozga kad iznosite komentare jer svaki komentar protiv Dodika je komentar protiv Republike Srpske u ovakvim slucajevima. Politicka opredjeljenost je jedno.,ali u napadu na nase institucije svi bi trebalo da smo slozni.

Banjalučanin

Sanja puna podrška tebi i institucijama. Nažalost u nemoći okupator je na sve spreman jer zna da može na Sudu BiH ali u Strazburu mu pada osuda. Čuvajte se, pokušavajte održati stabilnost države a sa komšijama graditi dijalog koliko je to moguće. Sa okupatorom nemati ništa. Pokazali su na KiM kako se poigravaju sa Vučićem koji im je ponizan i kleči a na narodu se iživljavaju, hapse, protjeruju. Ovdje se iživljavaju na vlasti jer je vlast preuzela teret na svoja pleća

Mnk

Ne bih smjela javno, ali ipak ljudi objavise hahaha, motaj kablove gasi struju

Lemi

Gospode Boze sacuvaj

Šone

Spasiće ga Nešić...

MONDO REPORTAŽE