• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković pozvao građane na protest ispred prostorija SNSD-a

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Danas ću imati hitan sastanak sa svojim saradnicima i sa drugim odbornicima koji su zainteresovani da se organizuje protest, da lično kao gradonačelnik pozovem građane na protest ispred prostorija banjalučkog SNSD-a, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

 Stanivuković najavio protest ispred SNSD Izvor: Grad Banjaluka

"Vjerovao sam da niko ne može odbiti besplatan i povoljniji javni prevoz, ali ovdje nema pravila", rekao je gradonačelnik u pauzi današnjeg zasjedanja Skupštine grada.

"Odbijaju odluke koje su korisne za naše građane. Želim da poručim penzionerima koji imaju besplatan prevoz i onima koji su našom mjerom ubuduće trebali da dobiju besplatan prevoz, da je SNSD rekao da neće dobiti tu povlasticu", kazao je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima, oni neće ni da pojedinačna karta u javnom prevozu bude povoljnija za 0,80 KM, kao ni da mjesečne karte budu jeftinije za 25 odsto.

"Ove naše mjere koje smo predložili, a koje su oni odbili znače da bi šest miliona KM ostalo u džepovima naših građana – naglasio je gradonačelnik ističući da su ovim odbili najveću reformu javnog prevoza u Banjaluci, koja građanima donosi direktnu korist", naveo je gradonačelnik.

Kako je kazao, s tim u vezi već danas će održati više sastanaka da se sagladaju naredni koraci u vezi sa ovom situacijom.

"Preostaje mi samo da pozovem građane ispred zgrade SNSD-a da iskažemo nezadovoljstvo zbog skidanja ovih odluka o mjerama podrške i da vidimo da li je narod za ove politke podrške koje smo mi predložili", rekao je gradonačelnik.

Dodao je da je SNSD i protiv odluka o zabrani otvaranja kladionica i kockarnica u blizini škola, povećanja subvencija za privatne vrtiće na 100 KM, protiv trajnog rješenja problema vodosnabdijevanja sa sistema „Banjica“, ali i protiv donacije Delegacije Evropske unije.

"Oni su protiv zdravog razuma i logike. Skinuli su preko 40 tačaka dnevnog reda", zaključio je gradonačelnik.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Max

Druzeeee, neces tako kupiti glasace za izbore, na proslim izborima si ih prevario. Obecavao si kule vile gradove, a za 4 godine nisi ispunio nista. Narod to ne zaboravlja

MONDO REPORTAŽE