• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mazalica: Kada bi spojili Goricu i Igora, ta ličnost bi mogla da zamijeni Dodika na čelu SNSD-a

Autor Nikolina Damjanić

Srđan Mazalica, poslanik u NSRS pojasnio je kakvu funkciju u SNSD-u obavlja Igor Dodik, sin Milorada Dodika, predsjednika RS.

 Srđan Mazalica o Igoru Dodiku Izvor: Srna

"Funkcija organizacionog sekretara SNSD-a na koju je imenovan Igor Dodik nije posebno zanimljiva. Ta funkcija podrazumijeva često odsustvo od kuće, rad na terenu, rad sa ljudima, rješavanja problema. Moguće i da nije bilo zainteresovanih kandidata za to mjesto, pa je Igor Dodik „uskočio“", rekao je Mazalica za MojuHercegovinu odgovarajući na pitanje da li postoji nezadovoljstvo dijela rukovodstva stranke tim imenovanjem.

Mazalica nije štedio pohvale na račun sina predsjednika Republike Srpske.

"Smatram Igora Dodika kvalitetnim momkom. Blage je naravi, taktičan, umjeren. Mislim da vladaju nepodijeljene simpatije prema njemu kada je u pitanju stranačka baza. Iskren da budem, mislim da je on dobro rješenje za tu poziciju. Nemam namjeru da podilazim ni njemu, ni njegovom ocu, ali koliko ga ja poznajem i koliko je on u stanju da obradi određene informacije o nekim stranačkim i organizacionim pitanjima u vrlo kratkom periodu i donese određena rješenja, nema razloga da ga diskriminišemo zbog toga što je sin predsjednika stranke. Ja svakako ne mogu da bilo šta drugo kažem zato što je i moj otac nekad bio predsjednik Gradskog odbora SNSD-a", rekao je Mazalica.

On je potom odgovorio i na pitanje da li može da zamisli Igora Dodika jednog dana na čelu najveće partije u Srpskoj.

"Mislim da to njega i ne zanima. On možda nije u duši političar onako kako je Milorad Dodik. Kad bi od Gorice i Igora napravili jednu osobu, mislim da bi to bio dobar spoj. Ta ličnost bi možda mogla da zamijeni Milorada Dodika. Mislim da SNSD ima kvalitetnih kadrova koji bi mogli obavljati funkciju predsjednika stranke. Iskreno se nadam da će na čelu SNSD-a još dugo biti Milorad", zaključio je Mazalica.

(MojaHercegovina/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Da

Pa tako nekako i jeste. Organizacioni sekretar je jako teška funkcija jer je Srpska dosta razruđena, od opštine do opštine totalno različiti problemi

MONDO REPORTAŽE