• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAŽNI POZIV NA "MOBILIZACIJU": Radončić se oglasio o dokumentu

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Radončić poziva nadležne policijsko-pravosudne institucije da po mogućnosti otkriju autore ovog falsifikata

 Lažni poziv na mobilizaciju Izvor: Avaz

Povodom pojave opasnog i lažnog dokumenta u kojem navodno Denis Bećirović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, i Fahrudin Radončić, bivši dvostruki ministar sigurnosti BiH, pozivaju građane na mobilizaciju, Fahrudin Radončić energično je demantovao da je potpisao bilo kakav dokument ili poziv te da je riječ o običnom falsifikatu, objavio je Avaz.

Radončić poziva nadležne policijsko-pravosudne institucije d"a po mogućnosti otkriju autore ovog falsifikata i izvrše procesuiranje zbog velikog uznemirenja javnosti".

Ovo je "dokument", tj. digitalni pamflet, zbog kojeg je reagovao Radončić:

Izvor: Screenshot

 (AVAZ)

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jole

RS. Putin je skoro rekao sa Srbima bi mogao da osvojim citav svijet. To je vjerovatno mislio na nasu celicnu volju da se nikome nikad ne pokoravamo jer brojcano nismo neka sila ali duhovno smo veci od citavog svijeta zajedno.

RS

Autori toga su sa zapada iako su izvrsioci sigurno iz federacije. Sve se to radi smisljeno.,nema tu nista bezazlenog. Na taj nacin unose paniku medju stanovnistvom i gledaju njihove reakcije. Ono sto narod iz federacije nije svjestan je da je bolje imati zapad za neprijatelja nego za prijatelja. Mi smo srecom nasli iskrene prijatelje u Rusima koji ce stati i ostati uz nas do kraja., za razliku od zapada koji te odbaci ko staru krpu kad vidi da mu vise nisi potreban ili da mu pravis vise stete nego koristi. A Srpski duh i volja da brani svoju zemlju su poznati cijelom svijetu vec vjekovima tako da uz Ruse na svojoj strani nema toga sto nas moze sprijeciti da se borimo i izborimo za pravdu i da vratimo sto nam je na pravdi Boga silom oteto.

MONDO REPORTAŽE