• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog snimka na Instagramu: Mile Radišić podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Trivić (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Vlasnik kompanije "Grand trejd" iz Banjaluke Mile Radišić podnio je krivičnu prijavu protiv Jelene Trivić zbog klevete, saopšteno je iz Advokatske kancelarije "Stevanović" koja je njegov punomoćnik.

 4.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

"Trivićeva je svojim radnjama koje je učinila 27. aprila ponovo ugrozila sigurnost našeg klijenta, oklevetala ga stavljajući mu metu na čelo svojim neistinitim objavama, te pokušavajući da svoju reputaciju izgradi stvarajući pogrešnu sliku o našem klijentu i njegovoj porodici", ocjenjuje se u saopštenju.

Advokat Miloš Stevanović navodi da je Trivićeva 27. aprila na "Instagram" profilu /trivic_jelena/ objavila video-snimak kojim je teško oklevetala Radišića iznoseći i pronoseći neistine koje se odnose na njegove lične i porodične prilike, te dajući pogrešnu sliku o nekretnini ispred koje je nastao video.

Trivićeva je rekla da je Radišić zajedno sa (Miloradom) Dodikom "dvojac koji je zgazio i oteo od naroda", te je u nastavku video-snimka istakla da je u toku gradnja za koju ne postoji adekvatno obavještenje na objektu o investitoru, kao i datumu početka gradnje, a objekat koji je predmet njene opservacije nalazi se pored kafea "Kajak".

"Porodica Radišić obavještava sve medije da je lokacija na kojoj se izvode radovi na snimku Trivićeve objekat za koji su uredno izdate sve građevinske dozvole, da je u pitanju objekat za privatnu namjenu, ne i poslovnu, te da ne postoji nijedna sporna pravna stvar o tom pitanju, posebno vodeći računa o tome da su sve dozvole pravosnažne i da je za sve uredno plaćena sva pripadajuća naknada koja je tražena pozitivnim propisima", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Radišić i njegova porodica sve svoje aktivnosti i poslovanje obavljaju u skladu sa postojećim propisima i da nijedna njihova aktivnost nikada nije bila usmjerena na kršenje zakona.

"Treba posebno imati u vidu da porodica Radišić neće dozvoliti da bilo kakva politička prepucavanja idu preko njenih članova, posebno imajući u vidu ranije probleme koje su pojedini predstavnici političkih elita pokušavali da uzrokuju našim klijentima, stvarajući ozbiljne probleme sigurnosne prirode", zaključuje se u saopštenju. 

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MX

Baš čudno da Jelena tako kaže o poštenom Radišiću za ne poverovati a tako pošten i savestan Radišić, on uredno plaća sve državi i vodi o tome strogo računa,...............

Realan

Sve je Jelena Trivić u pravu i ima mnogo toga još što treba narod da zna o Radišiću. Jesi li ti Radišiću blizak vlastima odnosno Dodiku ti mora da si još veći lopov nego što se zna o tebi. Pozdrav za naj pošteniju ličnost RS. Jelenu Trivić.

MONDO REPORTAŽE