• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Građani će prepoznati kvalitet": SDS u Derventi predstavio kandidata za gradonačelnika

Autor Dragana Božić

Vlado Kovačević kandidat je Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Dervente na predstojećim lokalnim izborima.

 Vlado K 6.jpg Izvor: SDS

Kovačević je zahvalio stranačkom rukovodstvu za kandidaturu, posebno građanima koji su mu na prošlim izborima ukazali povjerenje.

On smatra da će građani prepoznati kvalitet i program koji nude.

„Za ove četiri godine Derventu su dodatno unazadili i unizili, grad su napustile stotine porodica smatrajući da je najveći uspjeh odlazak iz našeg grada, derventske škole se suočavaju sa najmanjim brojem đaka u istoriji svog postojanja, ostali smo bez priključka na autoput, Dom zdravlja su napustili brojni ljekari sa kartom u jednom pravcu, veliki broj privrednih subjekata je napustio naš grad i svoje poslovanje preselio u susjedne opštine, od formiranja republičkih institucija u našem gradu nema ništa“, poručio je Vlado Kovačević.

On je poručio da budžet Dervente od oktobra više neće biti "partijski plijen".

Izvor: SDS

„Odgovorno upravljanje budžetom znači više para za nove nove ulice, parkove, igrališta, kvalitetnije puteve i bolje uslove u školama i Domu zdravlja. Javne ustanove više neće predstavljati mjesta za uhlebljivanje i zapošljavanje partijskih članova. Vratićemo poštovanje struci. Mogućnost zaposlenja na osnovu znanja i kvalifikacija znači više ljudi koji ne odlaze, nego ostaju u Derventi“, poručio je Kovačević sa promocije kandidature.

Promociji kandidature su prisustovali i Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke, Zoran Vidić načelnik Broda i Bojan Rakić kandidat za načelnika Vukosavlja.

„Važno je da se poštuje volja Dervente iz 2020. godine. Naš kandidat ima viziju razvoja Dervente i široku koalicionu podršku za ostvarenje tog cilja! Posebno me raduje atmosfera zajedništva i koalicione podrške koju je Vlado Kovačević okupio oko sebe“, poručio je Miličević.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE