• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar policije u Federaciji BiH snimio nacionalistički spot u kojem se pojavljuje Naser Orić (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak snimio je promotivni spot za svoju stranku "Snaga narod" u kojem se pojavljuje po zlu zapamćeni ratni komandant ArBiH u Srebrenici Naser Orić kao i general ArBiH Sefer Halilović.

 Spot Snaga naroda Ramo isak Izvor: Screenshot

Snaga naroda je osnovana u julu prošle godine u Zenici.

On je tada rekao da će ova politička opcija okupiti najkvalitetnije kadrove iz svih politika na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

"Ponudili smo nešto što niko nema, a to je rad, red, disciplinu, čast, poštenje i nemamo oraha u džepu. Ovi koji nas napadaju, mi im poručujemo da ćemo radom pokazati kako se radi. To što oni nemaju ništa, pa pišu neke sitnice, to nas ne zamara i daje nam snagu da kvalitetnije i jače idemo naprijed. Sigurno je da ćemo u narednim izborima formirati vlast i učestvovati u formiranju vlasti na teritoriji cijele BiH", rekao je Isak.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Dani. Ti si izgleda na glavu pao pa citas naopako. Iz BL nikad ni jedan glas se nije cuo o ratu i ne samo iz BL nego iz cjele RS ni jedan jedini. Oni sto se non stop pozivaju na prijetnje i rat su upravo bosnjacki politicari poput heleza i njemu slicnih.

Dani

@RS Čitaj šta napisah. U spotu, gdje god je snimak iz BL, tekst je ratohuškačkog karaktera - s njihove strane, ne s naše.

Zole

Svi su isti ,muslimanski fanatici

Dani

Jeste upratili kako je svaka scena iz BL povezana s tekstom gdje se ili spominje rat ili neprijatelji? Nevjerovatno šta sebi dozvoljavaju.

MONDO REPORTAŽE