• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milko Grmuša podnio ostavku na sve funkcije u PDP-u

Autor Dušan Volaš

Potpredsjednik PDP-a Milko Grmuša podnio je ostavku na sve stranačke funkcije.

 Milko Grmuša Izvor: Aleksandar Čavić, Gradska uprava Banjaluka

Razlog za ovaj potez je, kako je naveo, raspuštanje demokratski izabranih organa i funkcionera PDP-a u Novom Gradu, kao i zbog namjernog ubijanja svake šanse da opozicioni kandidat pobijedi SNSD u toj opštini.

"Sve je učinjeno od strane onih koji godinama parazitiraju na javnim budžetima i zajedno sa vlašću saučestvuju u eroziji struke, etike i biološke supstance ovog naroda, te uz argumentaciju koju sam i ranije javno iznosio. Zbog toga dajem ostavku na sve funkcije u PDP-u", objavio je Grmuša na mreži "X".

Dodao je i da će kao običan čovjek u ovoj izbornoj kampanji pomoći svakom čestitom opozicionom kandidatu u Republici Srpskoj koji to bude tražio od njega.

Podsjećamo, predsjedništvo PDP-a raspustilo je Opštinski odbor stranke u Novom Gradu i imenovalo Milanka Mihajilicu za povjerenika, saopštio je sinoć dosadašnji predsjednik ovog odbora Aleksandar Janković.

Obrazloženo je da odluka donesena zbog "poremećaja u funkcionisanju opštinskog odbora", odnosno s obzirom na turbulencije koje traju duži period, a nakon eskalacije i dubokih podjela, te Jankovićevog odbijanja kompromisnih rješenja i odustajanja od kandidature.

Navedeno je da su za odluku glasali svi članovi Predsjedništva PDP-a uz uzdržan glas predsjednika stranke Branislava Borenovića.

U dokumentu, koji je potpisao Borenović, navodi se da je povjerenik zadužen da izvrši potrebne radnje na popravljanju međuljudskih odnosa i vraćanju političkog zajedništva među članovima.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE