• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIK BiH zvanično dodijelila mandat Nenadu Vukoviću

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

CIK BiH je na današnjoj sjednici donijela Odluku o utvrđivanju rezultata dodjele mandata putem žrijebanja za jednog delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz NSRS prema kojoj se mandat dodjeljuje Nenadu Vukoviću sa kandidatske liste PDP.

 viber_image_2022-10-02_21-02-28-628.jpg Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić

"Protiv navedene odluke se može izjaviti žalba Apelacionom odjelu Suda BiH putem Centralne izborne komisije BiH u roku od dva dana od dana prijema odluke", saopšteno je iz CIK BiH.

Centralna izborna komisija BiH (CIK) izvukla je u ponedjeljak na žrijebu iz bubnja kandidatsku listu PDP i time je mandat petog kandidata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske pripada Nenadu Vukoviću nakon skoro dvije godine od izbora delegata u Dom naroda.

Problem je bio u spornom listiću prilikom izbora delegata u NSRS, koji je dvije godine poništavan i potvrđivan na relaciji CIK - Sud BiH - Ustavni sud BiH.

Danas je usvojena i Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine prema kojoj se Okvirni sporazum za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine, dodjeljuje ponuđaču „C.P.A.“ d.o.o. Tojšići bb, Kalesija u iznosu 1.369.999,00 KM bez PDV, odnosno 1.602.898,83 KM sa PDV.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Ljubi stope amerima

MONDO REPORTAŽE