• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nešić o defileu vojnih kadeta iz Srbije: Ispoštovane su sve procedure

Autor Nikolina Damjanić

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić kaže da su ispoštovane sve procedure za dolazak kadeta Vojne akademije u Beogradu i ako je eventualno postojao propust, onda ga je napravilo Ministarstvo inostranih poslova u Savjetu ministara.

 Nenad Nešić Izvor: Ministarstvo bezbjednosti BiH

"Ambasada Srbije uputila je diplomatsku notu Ministarstvu inostranih poslova i najavila dolazak kadeta Vojske Republike Srbije i kadeta Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Ministarstvo inostranih poslova o tome je upoznalo Graničnu policiju i samim tim su ispoštovane sve procedure", izjavio je Nešić.

On je izrazio zadovoljstvo što su se u Bratuncu i Prijedoru mogli vidjeti kadeti Vojne akademije u Beogradu i istakao da Vojska Republike Srbije trenutno garant mira i stabilnosti, ne samo u Srbiji, već i u regionu.

"Na kraju krajeva, njihovi pripadnici su došli da se poklone žrtvama ustaškog i nacističkog zločina", rekao je Nešić, dodajući da ne vidi ništa sporno u tome.

Pitomci Vojne akademije u Beogradu prodefilovali su juče ujutro ulicama Prijedora uoči obilježavanja 82 godine od Bitke na Kozari kojem su prisustvovali na Mrakovici.

Tridesetak kadeta i dvadesetak starješina ovog nastavnog centra defilovalo je od hotela "Prijedor" glavnim gradskim šetalištem do Pozorišta Prijedor.

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE