• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boran Bosančić na čelu liste DEMOS-a u Banjaluci

Autor Nikolina Damjanić

Boran Bosančić, predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a u Banjaluci je nosilac ove političke organizacije na predstojećim lokalnim izborima u najvećem gradu Srpske.

 Lista DEMOS za Lokalne izbore 2024 Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Kako je saopšteno iz DEMOS-a, Gradski odbor DEMOS je predao juče Centralnoj izbornoj komisiji BiH kandidatske liste za lokalne izbore koji će se u oktobru održati u Republici Srpskoj.

Bosančić je rekao da je DEMOS poznat kao stranka koja je uvijek na strani građana i koja će se i u narednom periodu nastaviti boriti za bolje stanje kako u Banjaluci, tako i u Republici Srpskoj.

“Predsjedništvo Gradskog odbora mjesecima veoma pažljivo je biralo i sastavljalo listu, a na kojoj se nalaze kandidati koji su dokazani u svojim profesijama, ali i kao dobri domaćini i porodični ljudi. Zbog naših kandidata, ali i zbog politike koju vodimo očekujemo veliku podršku naših sugrađana. Ja sam dobio podršku da budem nosilac liste. Danas nije lako biti Demos u Banjaluci, ali je časno i pošteno”, poručio je Bosančić.

Pored Bosančića, na listi je i Radmila Kocić-Ćućić, zatim Nenad Šibarević i Svjetlana Radusin, a na broju 5 je Nikola Luburić.

Svoje mjesto na listi DEMOS-a našli su i Miroslav Gajić, Milenko Vučeta, Biljana Korićanac, Ivana Dmičić Aleksić, Đuro Čubrilović i Radana Bjelajac.

Osim njih tu su i Željko Savić, Svjetlana Ignjić, Dragan Talić, Miroslav Tadić, Dragana Bogdanović, Drago Dragić, Nataša Salčin Krneta, Vinko Lolić, Damir Jovanić i Tina Milaković.

Pod brojem 22 na listi se nalazi Bogdan Sekulić, a iza njega su Ana Bojanović, Siniša Džida, Saša Lovrić, Ana Bukarić-Đukić, Boris Đogo, Mirjana Filipović, Milan Vidović, Ratko Šešić, Suzana Serdar, Petar Malešević, Tanja Ilić, Srđan Šobot i Boris Međedović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE