• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drinić oštro odgovorio Marijani Kapović Solomun: Profesorka baca prašinu narodu u oči

Autor Nikolina Damjanić

Narodni poslanik PDP-a Nebojša Drinić odgovorio je na jučerašnje kritike koje je na račun aktuelne Gradske uprave uputila profesorka Marijana Kapović Solomun iz Savjeta za ekologiju Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka .

 dd.jpg Izvor: MONDO

"Svako vidi ono što želi", rekao je jednom prilikom Patrijarh Pavle. Ovim riječima bi se u najkraćem mogla opisati kritika ili bolje reći kritizerstvo profesorke koja vidi gradilišta i prašinu, ali ne i činjenicu da se Banjaluka gradi i razvija istakao je Drinić.

Podsjećamo, Marijana Kapović Solomun iz Savjeta za ekologiju Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka juče je izjavila da „Banjaluka više nije grad zelenila kao što je nekad bila“ i da je „na sceni betonizacija“.

Takođe je dodala da “svi evropski gradovi okreću agendu od betonizacije i okreću se prirodi, ali, nažalost, u Banjaluci nije tako“, te da je „u 21. vijeku nedopustivo da u najvećem gradu Republike Srpske 15.000 ljudi u julu danima nema vodu“.

"Opaska profesorke je da Banjaluka više nije grad zelenila. Ova dušebrižnica ne zapaža da se kod nekadašeg kina „Kozara“ umjesto nebodera gradi park, kao i kod "Delte" , da će na Kupusištu biti Park ćirilice. Spominje da veliki broj naših sugrađana nema vodu, a nije nigdje pročitala da je Grad Banjaluka riješio problem vodosnabdijevanja za mještane Manjače nakon 50 godina", naglasio je Drinić.

Upitao je da li je profesorka plakatno pojednostavljena pa svijet vidi crno - bijelo, a "grad samo kroz prizmu SNSD-ove i PDP-ove vlasti".

"U svakom slučaju cilj je previsok, junakinja preslaba. Umjesto da pogleda činjenice Kapović Solomun baca prašinu narodu u oči. Zato je profesorka pala na ispitu", zaključio je Drinić.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Giga

Tako je to kad smo dozovolili da neobrazovani pljuju obrazovane ljude. Doticni zajedno sa svojim gimnazijalcem pljuju prof. dr gospodjetinu, jer znaju da nista ne znaju osim da pljuju bolje od sebe!

Ljepota

Nas dobri gradonacelnik Drasko Stanivukovic je rekao da si ti posten i vrijedan. Ja mu vjerujem. Onako divno nasmijano lice ne laze. Znam ja. ❤️

Hp

Ma da ti to sve ljepo zapazas dok se vozas u svom novom porseu a prije par godina nisi imao ni biciklo

MONDO REPORTAŽE