• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je izabrao "pogrešnu stranu"? Smijenjen izvršni direktor "Vodovoda" u Banjaluci

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Izvršni direktor "Vodovoda" u Banjaluci Željko Raljić smijenjen je sa te pozicije, a smjenu prate političke insinuacije s obzirom da je Raljić predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke u Banjaluci.

 Smijenjen Željko Raljić iz Vodovoda Izvor: SDS

Raljić, koji je po struci mašinski inžinjer, na poziciju izvršnog direktora imenovan je u avgustu 2021. godine kada je smijenjeno rukovodstvom na čelu sa Zoranom Popovićem (SNSD)

Predsjednica stranke Narodni front i kandidatkinja za gradonačelnika Banjaluke tvrdi da nema sumnje da je Raljić smijenjen na političkoj osnovi jer SDS u Banjaluci nije podržao kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika.

"Vijest da je Željko Raljić, inače mašinski inžinjer, smijenjen sa pozicije izvršnog direktora banjalučkog Vodovoda, samo je potvrda da su Stanivuković i klika okupljena oko njega sastavni dio režima u Republici Srpskoj", saopšteno je iz Narodnog fronta.

Trivićeva kaže da je Raljić smijenjen isključivo jer je Gradski odbor SDS, na čijem je Raljić čelu, odbio da podrži Stanivukovića kao kandidata za gradonačelnika, te da je jasno je da se radi o klasičnoj odmazdi.

"Raljićev “grijeh” je što je kao predsjednik Gradskog odbora SDS proveo demokratsku proceduru tajnog glasanja u vezi sa podrškom kandidatu za gradonačelnika. Ovo je samo dokaz koliko daleko je Stanivuković spreman ići u svom beščašću. Dokaz je takođe da Stanivukovića treba počistiti sa političke scene, jer takvu prevaru i političku štetočinu nismo imali još otkako je počeo uspon Milorada Dodika", navela je Trivićeva u svojoj izjavi.

Najavila je da će Raljiću pružiti svu moguću podršku.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Nisi ni ti cvjećka,zarad vlasti gazili bi po leševima

MONDO REPORTAŽE