• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Stanivuković obmanjuje građane sa dodjelom besplatnih placeva?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Draško Stanivuković predstavio je danas, kako je rekao, jedan od besplatnih placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje. Predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković tvrdi da je u pitanju obmaba građana.

 9.jpg Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Gradonačelnik Draško Stanivuković predstavio je jedan od besplatnih placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje, koji se nalazi u Mjesnoj zajednici Motike, na oko 700 metara od škole.

Tom prilikom je ponovo pozvao mlade bračne parove i samohrane roditelje da se prijave do ponedjeljka, do kada je i otvoren javni poziv.

Ninković: Lažna obećanja

Predsjednik Skupšine grada Banjaluka Ljubo Ninković, rekao je da gradonačelnik Draško Stanivuković obmanjuje građane i koristi lažna obećanja kako bi privukao njihovu pažnju kada mu je to najpotrebnije.

"Njegova najnovija tvrdnja o dodjeli besplatnih placeva mladim bračnim parovima potpuno je nelegitimna i nelegalna. Naime, takva odluka nije ni razmatrana, a kamoli izglasana na Skupštini grada Banjaluke, što je neophodan uslov da bi se bilo kakva podjela zemljišta mogla sprovesti. Ovo je još jedan primjer Stanivukovićeve neozbiljnosti i sklonosti da koristi prazna obećanja i manipulacije kako bi stekao politične poene", kaže Ninković.

On tvrdi da se Stanivuković ne libi da koristi laži i prevaru, obmanjujući građane.

"Njegov način vođenja grada, u kojem se stalno oslanja na nerealna obećanja i trikove, pokazuje da je okružen lošim savjetnicima koji podržavaju njegovu potrebu da se šepuri i bude u centru pažnje", dodaje Ninković.

Trivić pozvala građana da "ne nasjedaju na obmane"

Predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić pozvala je mlade bračne parove i samohrane roditelje da ne nasjedaju na, kako je navela, obmane sadašnjeg gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića o dodjeli placeva.

Trivićeva je navela da mora postojati odluka Skupštine grada o dodjeli zemljišta bilo kome, ističući da takva odluka nikada nije donijeta, saopšteno je iz Narodnog fronta.

Ona je naglasila da je u razgovoru sa nekoliko iskusnih advokata dobila informaciju da bi u slučaju da neko potpiše ugovor o dodjeli zemljišta sa gradom Pravobranilaštvo Republike Srpske moglo na sudu bez problema ishodovati oglašavanje ništavim takvog ugovora, a prevareni građani bi morali platiti i po nekoliko hiljada KM troškova postupka.

"Stanivuković u očaju zbog katastrofalnog rejtinga pokušava da lažnim obećanjima povrati dio izgubljenog rejtinga", zaključila je Trivićeva.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE