• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Dodik prijetio pacijentima? "Glavni operator na srcu Šobot, a on glas'o protiv njega..." (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik ovih dana svakodnevno učestvuje na predizbornim tribinama stvoje stranke, a posebnu pažnju izazvali su dijelovi njegovog obraćanja sa jednog skupa u Banjaluci.

 Dodik izjava o smanjenim šansama za život Izvor: SNSD

Često zaboravljajući da je predsjednik Republike i svih građana Dodik u već viđenom maniru, pola kroz šalu, a pola kroz zbilju, "prijeti" građanima koji nisu glasali ili neće glasati za SNSD.

U Modriči je ispričao da je put asfaltiran u jednom naselju koje je ipak kasnije većinski glasalo za druge stranke i političare što on smatra neprimjerenim.

U Banjaluci je opisivao situaciju u kojoj bi se mogao naći pacijent kojeg operiše dr Nikola Šobot (kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke), a koji je glasao protiv njega.

"Smanjene šanse za život...", rekao je Dodik i izazvao smijeh prisutnih i nastavio:

"Ne zbog Nikole Šobota, već zato što se čovjek prepadne. Prirodno je da se boje ljudi".

Ipak, na ovo da su pacijentu koji glasa protiv Šobota "smanjene šanse za živiot" danas je stigla reakcija iz oba glavna konkurentska tabora u Banjaluci.

"Nekada je prijetio radnicima termoelektrana, penzionerima, da neće dobiti plate ili pomoć ukoliko ne glasaju za njegove kandidate. Nedavno je otišao korak dalje i zaprijetio ljudima životom. Izjava da su pacijentima smanjene šanse da prežive ukoliko ne glasaju za kandidata SNSD-a Nikolu Šobota je vrhunac Dodikove političke i ljudske monstruoznosti", izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

Tanja Vukomanović, narodni poslanik i kandidat PDP za Skupštinu grada Banjaluka, kaže da zdravlje ne smije biti sredstvo političke manipulacije, a da ljekar koji zaboravi na Hipokratovu zakletvu ne zaslužuje povjerenje ni struke, ni građana.

"Otvorene prijetnje građanima čuli smo i prije četiri godine u Banjaluci. Tada je rekao da će obustaviti sve projeke u gradu, čuli smo i na ranijim skupovima da borci vrate dodatak ako ne glasaju za SNSD. Ako uzmemo u obzir da su neki projekti u Banjaluci i obustavljeni, onda je jasno da ovo nisu samo prazne riječi. Njegove prijetnje čujemo non-stop, on je odavno privatizovao ovu zemlju, a sada prijeti i zdravljem građana", poručuje Vukomanovićeva u saopštenju PDP-a.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE