• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović na Kočićevom vijencu: "Draško je u nemogućim uslovima uradio velike stvari"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Draško Stanivuković, rekao je sinoć na tribini u naselju Kočićev vijenac da je ovo bila još jedna u nizu tribina koja počinje djelima, jer se održava na novoobnovljenom igralištu.

 Branislav Borenović Kočićev vijenac Draško Stanivuković Izvor: PDP

"U Banjaluci imate tri koncepta: jedan je taj koji kaže da će sve što bude urađeno biti katastrofa i sve je negativno. Imate drugi koncept koji sve opstruiše i treći koncept koji gradi, radi i pokazuje pristojnost, energiju i želju da Banjaluka ide naprijed", rekao je Stanivuković.

Dodaje da i u ovaj dio Banjaluke dolazi ponosno, jer je urađeno mnogo toga, od infrastrukturnih projekata do urbanizacije i modernizacije naselja.

"Gradili smo kanalizacionu i vodovodnu mrežu, saobraćajnice, ali i sportske terene, igrališta i teretane na otvorenom. Imamo u planu i izgradnju pasarele za bolju bezbjednost mještana, kao i izgradnju novih vrtića", rekao je Stanivuković, dodajući da u ovom dijelu Banjaluke pobjeđuju i da dobre navike ne treba mijenjati.

Predsjednik i nosilac liste PDP, Branislav Borenović, poručio je da je PDP na Kočićevom Vijencu navikao da pobjeđuje, te da je ovaj put uvjeren u još jaču pobjedu.

"Uvjeren sam u pobjedu, ne samo u ovom dijelu grada negu u cijeloj Banjaluci. Draško je u nemogućim uslovima uradio velike stvari. Ovaj broj ljudi i ovolika podrška za njegova djela pokazuje da će Banjaluka imati svijetlu i dobru budućnost", rekao je Borenović.

On je poručio da djela pobjeđuju svo zlo i nedjela koja su pojedini pokušali da nametnu.

"Ostalo je još 11 dana do trenutka kada biramo budućnost Banjaluke, kada biramo između onih koji grade i onih koji traže neuspjehe da se slade. Biramo između onih koji uspješan dan smatraju onaj u kome su realizovali nekoliko projekata i onih koji uspjehom smatraju kada projekte blokiraju. Atmosfera na Kočićevom vijencu pokazuje da imamo podršku i da smo sve ono što smo radili, radili sa obrazom", rekao je kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Bojan Kresojević.

On je dodao da atmosfera na tribinamo potvrđuje da Banjaluka bira djela.

Da se u Kočićev vijenac mnogo ulagalo, te da su mještani i te kako zadovoljni, potvrdio je i kandidat za odbornika Tomislav Grabovica.

"Za vrijeme mandata Draška Stanivukovića u ovom naselju uređeno je više nego za 20 prethodnih godina. Od sportski terena, rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, novog kružnog toka, novih fasada na zgradama, kao i još mnogo toga", rekao Grabovica.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE