• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intervju sa kandidatima za gradonačelnika Banjaluke (-1)

Autori Željko Svitlica Autori Nikolina Damjanić Autori Slaven Petković

Tri kandidata za gradonačelnika Banjaluke odgovorili su u odvojenim intervjuima za Mondo na nekoliko istih, svima postavljenih pitanja.

 Copy of Slike (3).jpg Izvor: MONDO

Kadidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke i aktuelni gradonačelnik Draško Stanivukovićnije imao vremena da odgovori na naša pitanja. Stanivukovića smo kontaktirali prvog, 20. septembra, kada se složio da odgovori na pitanja, ali od tog datuma do danas gradonačelnik na njih nije odgovorio.

Prvi je na pitanja odgovorio Davor Dragičević, nezavisni kandidat za gradonačelnika, zatim Jelena Trivić, kandidat Narodnog fronta, a poslije nje odgovorio je i kandidat SNSD-a, Nikola Šobot

Postavili smo pitanja o tome šta je u Banjaluci urađeno dobro, a šta loše i šta može bolje; kako bi riješili saobraćajne gužve i šta bi napravili od skupo plaćene teniske arene.

Kandidati su pokušali da objasne kako bi se snašli u slučaju da im je skupštinska većina politički suprotstavljena. Iz odgovora ćete saznati i da li bi u zvaničnu posjetu primili Kristijana Šmita, američkog ambasadora i Milorada Dodika.

Ove nedjelje saznali smo da su političke stranke za kampanju potrošili više od 10 miliona KM, a naše sagovornike pitali smo koliko novca su uložili u svoju kampanji i kako se ona finansira.

U jednom od odgovora naše čitaoce i gledaoce upoznali su sa svojom drugom, profesionalnom stranom, koja nije vezana za politiku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drale

Jedini kandidat, Dragicevic bez kometara, a ovo dvoje Sobot je SNSD kandidat, a Trivicka je kukavicije jaje od SNSD(kao Stevandic onomad), a Baja to placa preko Vucica, sve se uklapa. 400.000KM stranaka od Trivicke potrosila u kampanji, a nece da kaze ko placa i finasira i za to glasati?

Nada umire posljednja

Dragičević gradonačelnik - ne ide nikako, Draško nazad u školu, Šobot u bolnicu i još je Jelena ostala da pokaže da je ista (ili nije) kao svi... i da onda apsolviramo da su izbori kod nas iz šupljeg u prazno.

Klajd

Pa kako ce Stanivukovic odgovoriti kad bi samo pucketao prstima i ponavljao magija, ovo su prekomplikovana pitanja za njega

RS

Odvratni su mi svi ali posebno ovaj dragicevic koji bi da profitira a vec i jeste na svojoj tragediji

MONDO REPORTAŽE