• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li ulazi u banjalučku Skupštinu? Đajić otkrio kojeg će se mandata odreći

Autor Dragana Božić

Nosilac liste SNSD-a za banjalučku skupštinu Vlado Đajić otkrio je da li će ostati u poslaničkim ili preći u odborničke klupe.

 Đajić ide u banjalučku Skupštinu Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

"SNSD je u najvećem gradu Srpske osvojio 8.000 glasova više nego prije četiri godine. Odričem se mandata u Narodnoj skupštini i u iduće četiri godine biću odbornik u Skupštini grada Banjaluka", rekao je „Glasu Srpske“ Đajić.

Zahvalio se svima koji su SNSD-u u Banjaluci dali podršku.

"Zadovoljan sam rezultatima Gradskog odbora koji je osvojio 8.000 više glasova u odnosu na prošle lokalne izbore. Ponosan sam na našeg kandidata Nikolu Šobota, koji je pokazao korektnost, ljudskost i karakter. Pokazao je svoje vrijednosti koje zbog vjerovatno kratkog trajanja kampanje nisu doprle do glasača i time nije osvojio pobjedu", kazao je Đajić i dodao da Šobot ubjedljivo bolji kandidat bio od aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Naglasio je da prihvataju i poštuju rezultate izbora.

"I dalje ćemo se zalagati za red, rad i poštovanje zakona i stručnost. Nikada nećemo odustati od onih vrijednosti koje smatramo ključnima za nacionalne interese Republike Srpske", poručio je Đajić.

S obzirom da je poslanik u Narodnoj skupštini Srpske, te da je trenutno osvojio veliki broj glasova prema preliminarnim podacima CIK-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, Đajić naglašava da će se odreći mandata u republičkom parlamentu.

"Biću odbornik u Skupštini grada jer je narod glasao za mene. Ne lažem narod kao ostali. Vidjećemo koliko je ko upravu. Banjaluka nije nikada bila blokirana, mi smo se samo borili za red", kazao je Đajić.

Na pitanje hoće li biti ikakvih promjena na čelu Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, Đajić navodi da je SNSD ozbiljna partija koja ne donosi odluke napamet.

"Treba sada analizirati ove rezultate i vidjeti u čemu su problemi i na osnovu toga donijećemo odluke koje će biti najbolje", zaključio je Đajić.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Šobot i ti i da su vam se zbrojali glasovi ne biste pobedili Draška

MONDO REPORTAŽE