• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić tvrdi da ostaje na čelu SNSD-a u Banjaluci, Mazalica kaža da to nije odlučeno

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik GO SNSD u Banjaluci Vlado Đajić rekao je danas da je donijeta odluka da i dalje ostane na čelu Gradskog odbora stranke i da će na tom mjestu biti do 2026. godine.

 Vlado Đajić Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Na juče održanom sastanku najvišeg rukovodstva SNSD-a i Gradskog odbora Banjaluka, analizirali smo rezultate nedavno održanih izbora i razgovarali o daljim planovima i smjernicama za rad Gradskog odbora. Između ostalog, donijeta je odluka da i dalje ostajem na čelu GrO i na tom mjestu ću biti do 2026. godine", rekao je Đajić za "Aloonline" i objavio informaciju na "Fejsbuku".

"Kada sam postao predsjednik Gradskog odbora, prema tadašnjim ispitivanjima Ipsosa, rejting nam je bio 12, a sada, tri i po godine kasnije, on iznosi 32 odsto. Idemo dalje po nove pobjede!", dodao je Đajić.

Međutim, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica kaže da se na jučerašnjem sastanku u SNSD-u nije odlučivalo o produženju mandata Đajiću.

"Juče nismo donijeli ovu odluku, nije bila ni tema, a i da smo htjeli, ne bismo je mogli donijeti", napisao je Mazalica koji je član Gradskog odbora i Predsjedništva SNSD Banjaluka, kao i Glavnog odbora i Političkog savjeta SNSD-a.

(MOND)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE