• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incko odgovorio SNSD-u nakon slanja razglednica

Autor mondo.ba

Iz Kancelarije Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini odgovoreno je na provokativne razglednice koje su, između ostalih, stigle i na adresu OHR-a.

Kancelarija visokog predstavnika je primila veliki broj razglednica, s logom SNSD-a na prednjoj strani, kojima se visoki predstavnik poziva da napusti Bosnu i Hercegovinu. Neke od ovih razglednica samo izražavaju političke stavove građana koji su ih poslali. U vezi sa ovim razglednicama, visoki predstavnik je jasno rekao:

“Svako ima pravo na svoje mišljenje i ja ću to pravo braniti, čak i onda kada su izjave upućene protiv mene lično”, kazao je Incko, prenosi N1.

“Na žalost, neke razglednice sadrže uvredljiv tekst, pa čak i prijetnje smrću. U vezi s tim, treba napomenuti da su prijetnje smrću krivično djelo i da će razglednice takvog sadržaja biti predate nadležnim organima. Jasno nam je da je poštarina za sve ove razglednice unaprijed plaćena i pretpostavljamo da je poštarinu platio SNSD, a to postavlja pitanje o ulozi stranke u upućivanju prijetnji smrću”, naveo je visoki predstavnik u BiH.

“Pretpostavljam da SNSD-u odgovara da primijeni taktiku preusmjeravanja frustracija građana nezadovoljnih trenutnom ekonomskom situacijom u Republici Srpskoj s organa vlasti predvođenih SNSD-om na mene lično, ali u tome neće uspjeti. Građani u Republici Srpskoj su itekako svjesni ko je odgovoran za situaciju u Republici Srpskoj nakon desetogodišnje vladavine SNSD-a”, rekao je visoki predstavnik.

“Sa više od 135.000 nezaposlenih u Republici Srpskoj i hiljadama porodica koje žive u siromaštvu, SNSD je pokazao kako nema osjećaj za stvarnost s kojom se suočavaju obični građani Republike Srpske kada je odlučio da potroši sredstva na jeftine trikove kao što je ovaj, umjesto da je te novce iskoristio kako bi pomogao onima kojima je pomoć najpotrebnija”, navodi se.

“Budući da je upravo počela nova godina, mislim da bi bilo bolje da umjesto mržnje širimo saradnju i ljubav”, zaključio je visoki predstavnik.

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Incko nemas razlog za bilo kakvu zabrinutost. Kod nas je "medjed" zakonom strogo zasticen

Borac

Ovaj takozvani strani predstavnik ne zaslužuje to da dijeli lekcije ovome narodu u Republici Srpskoj, jer su upravo oni, iz ove nesretne Evrope i ozlojadjene Amerike, doprinjeli da ovakvo ekonomsko stanje bude kakvo jeste a ne kako ovaj kaže da je kriva vlast RS-a. On je ovdje samo zbog svog interesa i da bi u svakom slučaju naštetijo Srpskom narodu, jer uvjek sve što kaže, govori u korist drugih!!!

b.g

GOSPON,INCKO VAMA TJ.MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI ODGOVARA OVAKVA SITUACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ UPRAVO STE VI KRIVI ZA KAKO KAZETE SIROMASNU R.S.NE SAMO ZA R.S.NEGO ZA ČITAVU BIH VAMA TAKVA SITUACIJU IDE U PRILOG DA BI JOŠ OSTALI U BIH,JER NIGDJE NA SVIJETU NECETE ZARADIT TAKVE PLATE A DA VAM JE BEZBJEDNO,STO NEIDETE U SIRIJU DA MIRITE ISLAMISTE.VI KAD BI SE ODREKLI SAMO JEDNE SVOJE PLATE U KORIST SIROMASNOG NARODU,TO BI DOBRO POMOGLO SIROMASNI STALEŽ!!! NEMA POTREBE DA PREPISUJETE DODIKU KRIVICU!!

nenad

Ti si Austrougarski fasista, a i sam znas da ste vi iz OHRa stampali te razglednice, majmuni jedni fasisticki. Nismo te nikad culi da si kritikovao muslimanske zlocine nad Srbima, i trazio da odgovorni budu procesuirani, ali si zato javno izjavio da si opcinjen likom i djelom Alije Izetbegovica. Ti si provjereni fasista, sta si uradio da penzioneri iz RS koji su zaradili penzije u Federaciji, tamo i primaju penzije. Sve sto ide na stetu RS ti precutno odobravas. Ti si zabrinut za sirotinju u RS, a isto tako cutis nad dokazima da su tvoji muslimani i Alija licno ubijali svoj narod(markale 1 2, Srebrenica) Nemoj se ti sikirati za narod RS, pa ni vase NATO bombe nas nisu unistile.

MONDO REPORTAŽE