• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Injac i Vujić puštene iz kućnog pritvora

Autor mondo.ba

Slavica Injac i Snežana Vujnić više nisu u kućnom pritvoru. Ipak, direktorkama Agencije za bankarstvo i Investiciono razvojne banke, zabranjen je kontakt sa svjedocima, putovanje ili bilo kakvo napuštanje mjesta boravka.

Među mjerama zabrane koje su ostale na snazi ostala je i ona da Slavica Injac i Snežana Vujnić nemaju pravo da se vrate na posao. Zato su advokatima izričito zabranile da se oglašavaju u medijima, prenosi ATV.


Sa medijima problem nema advokat Slobodana Pavlovića, glavnog osumnjičenog u predmetu Pavlović banka. Miodrag Stojanović za ATV poručuje da je i njegovom branjeniku zabranjeno napuštanje mjesta boravka.

Sud BiH odbio je i Pavlovićev zahtjev za liječenje u Americi uz obrazloženje da može da se liječi i u BiH.

“Smatarmo da je stav prvostepenog Suda neosnovan i uložili smo na to rješenje žalbu i čekamo odluku drugostepenog suda”, rekao je advokat Slobodana Pavlovića Miodrag Stojanović.

Iz Tužilaštva BiH, koji diktira sve istrage, nisu imali komentar ni o jednom od aktuelnih slučajeva. U ranijim dopisima poručili su da je istraga u predmetu koji se odnosi na Bobar banku u završnoj fazi i da ide u pravcu podizanja optužnice. Slične najave iz Tužilaštva BiH stizale su i prije dvije godine kada je akcija “Pandora” u kojoj je uhapšen direkotor Uprave za indirektno oporezivanje Kemal Čaušević potresala javnost.

Svi osumnjičeni za kriminal težak dvije milijarde maraka danas su na slobodi.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE