• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik Ministarstva inostranih poslova vrijeđao poslanike NSRS

Autor SRNA

Pokrenut postupak protiv Miroslava Vujčića, radnika u Ministarstvu inostranih poslova, zbog vrijeđanja poslanika u Narodnoj skupštini RS.

 Disciplinski postupak Miroslav Vujčić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak pokrenuo je disciplinski postupak protiv Miroslava Vujčića, radnika i predsjednika Sindikalne organizacije u ovom ministarstvu, zbog vrijeđanja poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i govora mržnje u javnom prostoru.

Crnadak je istakao da je nedopustivo da bilo ko vrijeđa institucije Republike Srpske, a pogotovo ne zaposleni u zajedničkim institucijama, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova u Savjeti ministara u tehničkom mandatu.

Možda će vas zanimati

"Ljudima koji uz propratne prostakluke, psovke i najgore uvrede, i to još u javnom prostoru, poslanike Narodne skupštine Republike Srpske nazivaju majmunima nije mjesto u institucijama. Ja to neću dozvoliti", naglasio je Crnadak.


Vujčić je na svom profilu na društvenoj mreži "Fejsbuk", na kojem ovo ministarstvo navodi kao mjesto zaposlenja, prokomentarisao sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na nedopustiv i nemoralan način, uz evidentan govor mržnje, navodi Srna.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE