• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Sutra ćemo imati Savjet ministara, možda bez jednog...

Autor SRNA

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović izjavio je da će sutra biti imenovan novi Savjet ministara.

 Čović: Sutra ćemo imati Savjet ministara, možda bez jednog... Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

On je rekao da je dogovor da u 9.00 časova zasjeda komisija, dok će u 13.00 časova biće održana sjednica Predstavničkog doma i imenovan kompletan Savjet ministara, ili umanjeno za jednog ministra, što, kako je ocijenio, neće biti veliki problem.

"Čim Agencija za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH završi provjeru kandidata, biće dopuna. U svakom slučaju, mi sutra imamo Savjet ministara. To je velika stvar i nadam se da ćemo vrlo brzo imati budžet institucija BiH", rekao je Čović novinarima u Mostaru.

Možda će vas zanimati

On je naglasio da će se imenovanjem novog Savjeta ministara stvoriti potpuno drugačiji ambijent i atmosefra, je će vrlo brzo imati agendu, već u januaru.

"Imaćemo vrlo jasan plan djelovanja Savjeta ministara i zbog toga sam optimista kada je u pitanju naš evropski put", rekao je Čović.

Kada je u pitanju kandidatski status BiH, Čović je rekao da BiH već u maju u Zagrebu može biti za istim stolom sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

igranka

Ma da, sad je igranka onog onog ministra. Kao oni za jednog covjeka ne mogu zavrsiti neku rutinsku provjeru. Pa ce poslije reci, pola kluba SDA i DF se predomislilo, nije za njega, dajte drugog itd. Nije trebao Tegeltija pristati na parcijalno rjesavanje toga

MONDO REPORTAŽE