• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radončić predložio Ćuluma za novog direktora SIPA-e

Autor SRNA

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić predložio je Darka Ćuluma za novog direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) umjesto Perice Stanića.

 Radončić predložio Ćuluma za novog direktora SIPA Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Radončić je objasnio da je u ponedjeljak stavio van snage prijedlog bivšeg ministra bezbjednosti Dragana Mektića da za direktora Sipe bude izabran Perica Stanić.

"Nakon obavljenih konsultacija sa parlamentarnom većinom donio sam odluku da oficijelno predložim Darka Ćuluma i on je sada u proceduri za novog direktora Sipe", izjavio je Radončić za portal "Kliks".

Možda će vas zanimati

Ovaj portal navodi da bi se potvrda Ćuluma za direktora Sipe mogla naći već na narednoj sjednici Savjeta ministara, a prije toga će biti obavljene konsultacije sa predsjedavajućim Savjeta ministara Zoranom Tegeltijom.

Radončić je rekao da će to biti poznato tek naredne sedmice, poslije radnog sastanka i priprema za sjednicu, koja je zakazana za 23. januar.

"Tada ćemo znati dnevni red, odnosno da li će potvrda Ćuluma biti na toj ili nekoj od narednih sjednica", dodao je Radončić.

Perica Stanić, nakon što je predao dužnost u Sipi, vratio se u Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, gdje proteklih mjesec dana obavlja funkciju savjetnika direktora Policije Republike Srpske Darka Ćuluma. 

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE