• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Neprimjereno da se bilo kome prijeti

Autor agencije/MONDO

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da je neprimjereno da se bilo kome prijeti i da to odbacuje, ali je naglasio i da mediji treba da budu objektivni i da ne iznose spekulacije.

 Dodik: Neprimjereno da se bilo kome prijeti Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Odgovarajući na pitanje novinara portala "Kapital" o prijetnjama šefa Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duška Perovića redakciji ovog portala zbog pisanja o kompaniji "Komsar", Dodik je rekao da nije obaviješten o tome i da ne može da to komentariše.

Možda će vas zanimati

"U svakom slučaju potrebno je da onemogućimo bilo kakve prijetnje, ali bi bilo korektno i da mediji pokušaju da budu objektivni i da ne iznose spekulacije i da ljudima ne stvaraju probleme netačnim stvarima. Ne kažem da vi objavljujete netačne stvari, vi ste poznati po tome što objavljujete istinite stvari, tako da u tom pogledu odbacujem bilo kakvu mogućnost da neko nekome prijeti", rekao je Dodik.

Prema Dodikovim riječima, Perović nije stranački predstavnik, on je predstavnik Republike Srpske na toj funkciji, dodavši da "Srpska nije vlasništvo SNSD-a".

Udruženje novinara Republike Srpske saopštilo je danas da najoštrije osuđuje postupke šefa Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duška Perovića i upućene prijetnje redakciji portala "Kapital" zbog objavljivanja priče o ruskom investitoru Rašidu Serdarovu i kompaniji "Komsar enerdži".

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE